25 / 04 / 2024

Bursa YükselenPark'ta geniş daire seçenekleri!

Bursa YükselenPark'ta geniş daire seçenekleri!

YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor. Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.



YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlarken, şehirle doğa hayatını iç içe yaşamak isteyenlerin yeni adresi olacak. Akyükselen İnşaat taralından gerçekleştirilen Bursa'nın yeşili ve mavisini buluşturan proje, ilk günden büyük ilgi görmeye başladı. 38.000 metrekarelik geniş alan üzerine inşa edilen projenin 22.000 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 


Geniş daire seçenekleri 


Osmangazi- Soğanlı Mahallesi'nde yeni bir yaşam alanı oluşturmayı amaçlayan YükselenPark; konut blokları, cadde dükkânları, ofis blokları, alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Bursa Botanik Park ve Uludağ'a bakan cepheleriyle manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin tercihi olan YükselenPark, geniş daire seçenekleri ve kazandıran yatırım fırsatıyla inşaat sektörüne yeni bir boyut kazandırarak çevreye uyumu ve huzurlu ortamıyla bir adım öne çıkıyor. Her daireye 1 adet kapalı otopark, 7/24 güvenlik sistemi, yürüyüş parkurları, çocuklar için oyun alanları gibi birçok özelliği bulunan YükselenPark projesi, 127 adet '2+1', '451' adet '3+1' ve 40 adet '4+1' daire tipinden oluşuyor. Bursa Botanik Park ve Uludağ'a bakan cepheleriyle manzaranın tadını çıkarın.


Milliyet Ek


Geri Dön