16 / 04 / 2024

Bursa Yunuseli konutlaşıyor!

Bursa Yunuseli konutlaşıyor!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Günay Yumruktay, bugünkü yazısında Yunuseli'deki projeleri, yatırımları ve sorunları anlattı. İşte o haber...



Yunuseli sorunlarına (özüm bekliyor 

Günay Bey, köşenizin sürekli bir okuru olarak yaşadığımız sıkıntıyı sizin aracılığınızla paylaşmak istiyor ve yetkililerimize duyurmak istiyorum. 

Yunuseli  TOKİ  Konutları'nda ikamet eden bir vatandaş olarak belediyemizin semtimize olan ilgisizliğinden ve şikâyetlerimizi dikkate almamasından yorulduk. 

Son 10 yılda bölgede kurulan 3 adet TOKİ ve diğer konut projeleri ile bu bölge yaklaşık 350 binin üzerinde nüfus barındırmakta. Ve gittikçe konutlaşmakta, büyümekte. Burada ikamet etmekte olan insanlar belediyeye ait olan tüm vergilerini vermekteler. 

Ancak, tüm bu konutlaşmaya uygun şekilde hizmet alamamaktayız. Altyapı hizmetleri eksik, yol, kaldırım, sosyal donatı alanları yok, mevcut yollar daraltılıp, işe, okula gidiş 

gelişler çile halindeyken nasıl mutlu olalım. 

Son yerel seçime bir hafta kala (2014) başlanan ve seçimden önceki cumartesi günü tabelalandırılan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nın öncesinde Alman Kanalı ve sonrasında Hamitler TOKI'ye uzanan Gür Cadde halen 3 yıl önce olduğu gibi beklemekte. Bu caddenin son durumunu gönderdiğim fotoğraflar yeteri kadar anlatıyordur sanırım. 

Yol yapılmadığı gibi, yol yapmak için yıkılan 

konutların molozlarını da yolda istiflemek vatandaşın gözüne hiç hoş gelmiyor. 

Alman Kanalı projesinde de 20 metrelik bağlantı 2 yıldır bekletilip insanlar trafikte çileden çıkarılıyor. 

Yetkililerimizin konuyu değerlendirip, en kısa zamanda bir çözüm üreteceklerini umuyor, şimdiden sizin de aracılığınızla teşekkür ediyorum. 

Saygılarımla. 

Yunuseli'nden bir okurunuz 

Bu köşede yer alan yazılar, okuyucularımızdan gelen şikâyet ve isteklerdir. Hiçbir şekilde Olay gazetesinin görüşleri olmayıp, kurumumuz sorumlu tutulamaz.



Günay YUMRUKTAY/Olay Bursa


Geri Dön