19 / 04 / 2024

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13-15 Mayıs'ta!

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13-15 Mayıs'ta!

İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyesi 'nin, ciroları milyarlarla ifade edilen 21 iştirak şirketi, 13-15 Mayıs tarihlerinde Bursa'da yapılacak gerçekleşecek olan Akıllı Belediyecilik Zirvesi 'ne katılacak.



İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, ciroları milyarlarla ifade edilen 21 iştirak şirketi, 13-15 Mayıs tarihlerinde Bursa'da yapılacak Akıllı Belediyecilik Zirvesi'ne katılacak. 


Belediyelerin teknolojik gelişmelere ve çağın gereklerine uygun enformatik donanıma sahip olmalarını ve hizmet kalitesinin artırılmasını hedefleyen Marmara Belediyeler Birliği (MBB), Akıllı Belediyecilik Zirvesi (ABZ) düzenliyor. Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSÎAD) işbirliği ile bu yıl ikincisi yapılacak zirve 13-15 Mayıs tarihleri arasında Bursa Merinos Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 17 oturumda düzenlenecek zirvede, belediye başkanlarından akademisyenlere, gazetecilerden özel sektör temsilcilerine çok sayıda katılımcı bildiri sunacak.

 

Yerli ve yabancı kamu kuruluşları ile teknoloji alanında faaliyet gösteren özel sektör temsilcilerini uluşturacak zirveye istanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELBİM A.Ş., Enerji A.Ş., İGDAŞ A.Ş., İSBAK A.Ş., İSPARK A.Ş., İSTAÇ A.Ş.. KİPTAŞ A.Ş.. istanbul Otobüs işletmeleri A.Ş., Ulaşım A.Ş. ve istime Medya A.Ş. çıkarma yapacak. Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden BURULAŞA.Ş., BİNTED I A.Ş., BURFAŞ A.Ş., BUSm Kİ A.Ş.. BESAŞ Â.Ş., m BURSA KÜLTÜR A.Ş., A BURBAKA.Ş.. BUR^ KENT A.Ş.. JEOTERMALA.Ş., TARIM A.Ş. ve Bursa Büyükşehir Belediyespor da Akıllı Belediyecilik Zirvesi'ne katılacağını açıkladı. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön