28 / 03 / 2024

Bursa'da 'akıllı evler' dönemi başlayacak!

Bursa'da 'akıllı evler' dönemi başlayacak!

İMSİAD Başkanı Mescioğlu ile HDL Otomasyon Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, kentteki inşaat sektörü ve akıllı ev konseptleri hakkında görüştü.



İMSİAD Başkanı Mescioğlu ile HDL Otomasyon Türkiye Ofisi Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, inşaat sektörü ve akıllı ev konseptleri hakkında görüşmeler yaptılar. Toplantıda konuşan Mescioğlu, akıllı evlerin yeni yapılan konutlara değer katacağını belirtti. 


İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ile HDL Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus ve Türkiye Ofisi Genel Müdürü Sayın Haluk Sayar, inşaat sektörü ve akıllı ev konsepti hakkında görüş alış verişinde bulundu. Toplantıda konuşan Başkan Mescioğlu Bursa'da inşaat sektörünün 2016 yılı beklentileri hakkında yaptığı değerlendirmede akılı evlerin yeni yapılan konutlara değer katacağını, kullanımın artması ile hayatımızın değişmez bir parçası olacağını söyledi. 


TÜM SEKTÖRLERDE KULLANILIYOR


Birçok yüksek teknoloji ürününü bir arada barındıran akıllı ev projelerine değinen HDL Türkiye Ofisi Genel Müdürü Sayın Haluk Sayar, tüm sektörlerde artık akıllı teknoloji ürünlerinin kullanıldığını belirtti. Akıllı evlerin, evlerimizde kullandığımız elektrikli cihazların elektronik olarak aynı platformda bir araya gelerek hayatı kolaylaştırması ile oluştuğunu anlatan Sayar, belirli işlevleri yerine getiren sistemlerden öte, ihtiyacımıza göre oluşturacağımız senaryolar ile yaşamımızı kolaylaştırmada akıllı evlerin rolünün gün geçtikçe daha da artacağını anlattı. Sayar "HDL Otomasyon Türkiye Ofisi olarak akıllı evlerin yaygınlaştırılması için atılacak her adımda seminerler, eğitimler düzenleyerek gerekli desteği, İMSİAD üyelerine sunacağımızı ifade ettik" dedi. 


ÇOK YAKINDA TOPLANTI YAPACAĞIZ


Bursa'da kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda ev otomasyonlarıyla ilgili bir ilki gerçekleştirerek İMSİAD ile birlikte çok yakın zamanda belediye başkanları başta olmak üzere İMSİAD üyeleriyle birlikte daha genişletilmiş bir toplantı yapacaklarını kaydeden HDL Bursa Yetkili Bayisi Ulus Grup Şaban Ulus, müteahhitlere akıllı evlerin yaygınlaştırılması için seminerler düzenleyerek müteahhitlerin yapmış olduğu konutlara ev otomasyonlarında gerekli desteği sunacaklarını ifade etti.


Bursa A Gazete




Haber Bursa'da Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sayar: Belirli işlevleri yerine getiren sistemlerden öte, ihtiyacımıza göre oluşturacağımız senaryolar ile yaşamımızı kolaylaştırmada akıllı evlerin rolü gün geçtikçe daha da artacak.


HDL Bursa yetkili bayisi Ulus Grup Şaban Ulus ve Türkiye Ofisi Genel Müdürü Haluk Sayar, tüm sektörlerde artık akıllı teknoloji ürünlerinin kullanıldığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde İmsiad (İnşaat Miiteahitleri Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ile HDL Otomasyon Türkiye ofisi, inşaat sektörü ve akıllı ev konseptleri üzerine toplantı gerçekleştirdi. 


AKILLI TEKNOLOJİ 

Mesçioğlu, Bursa'da inşaat sektörü 2016 yılı beklentileri hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Birçok yüksek teknoloji ürününü bir arada barındıran akıllı ev projelerine de değinen HDL Bursa yetkili bayisi Ulus Grup Şaban Ulus ve Türkiye Ofisi Genel Müdürü Haluk Sayar, tüm sektörlerde artık akıllı teknoloji ürünlerinin kullanıldığını belirtti. 


HAYATI KOLAŞLAŞIRIYOR 

Akıllı evlerin, evlerimizde kullandığımız elektrikli cihazların elektronik olarak ayın platformda bir araya gelerek hayatı kolaylaştırması ile oluştuğunu anlatan Sayar, belirli işlevleri yerine getiren sistemlerden öte, ihtiyacımıza göre oluşturacağımız senaryolar ile yaşamımızı kolaylaştırmada akıllı evlerin rolünün gün geçtikçe daha da artacağını anlattı. 


DESTEK VERİLECEK 

Mescioğlu akılı evlerin yeni yapılan konutlara değer katacağını, kullanımın artması ile hayatımızın değişmez bir parçası olacağı yönünde görüşlerini dile getirdi. HDL Otomasyon Türkiye Ofisi olarak akıllı evlerin yaygınlaştırılması için atılacak her adımda seminerler, eğitimler düzenleyerek gerekli desteği İmsiad üyelerine sunacaklarını belirten HDL Bursa yetkili bayisi Ulus Grup Şaban Ulus, "Bursa da kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda ev otomasyonlanyla ilgili bir ilki gerçekleştirerek İmsiad'la birlikte çok yakın zamanda belediye başkanları başta olmak üzere İmsiad üyeleriyle birlikte daha genişletilmiş bir toplantı yaparak müteahhitlere akıllı evlerin yaygınlaştırılması için seminerler düzenleyerek müteahhitlerin yapmış olduğu konutlara ev otomasyonlarında gerekli desteği sunacaklarını ifade etti. 



Bursa'da Meydan


Geri Dön