27 / 04 / 2024

Bursa'da kentsel dönüşümle birlikte yeni araziler açılacak!

Bursa'da kentsel dönüşümle birlikte yeni araziler açılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve Iş adamları Derneği (IMSIAD) Başkam Namık Ziya Mescioğlu, "Kentsel dönüşümle birlikte yeni arazilerin açılması Bursa'daki konut arzını arttıracak" dedi.



IMSIAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa İnşaat Fuarının çok canlı, çok dinamik bir fuar olduğunu, geçtiğimiz yıla göre, yüzde 60 büyüme kaydettiğini söyledi. İlk defa bu sene müteahhitlerinin de ürünlerini sergilediğini dile getiren Mescioğlu, 'Artık Bursa'da, gayrimenkul fuarıyla tanışmış oldu, bunun gururunu yaşıyoruz. IMSIAD olarak, bizlerde İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Demeği adına, bu faaliyetleri sürdürmeyi devam ediyoruz. Müteahhitlerimizi burada fuara katılımcı yaptığımız gibi, aynı zamanda müteahhitlerimizi dış fuarlara da, hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak götürmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. 


BİNLERCE YATIRIMCI BU FUARDA BULUŞTU 


Bu fuar ile birlikte geçmiş fuarlara ziyaretçi olarak katılan müteahhitlerin, bundan sonra yapılacak tüm fuarlara hem katılımcı, hem de ziyaretçi olarak katılacağım ifade eden Mescioğlu, "Müteahhitlerin, şu ana kadar yapmış oldukları ürünlerin hep, kullandıkları ürünlerin fuarları yapılırken, şu anda o ürünlerin tamamının bir arada olduğu evlerin, ofislerin, iş yerlerinin fuarı yapılıyor. Fuar yatırımcılara aym zamanda binlerce konutun, binlerce ofis ve arazinin, arsanın, yatırım aracının bir arada olmasını sağlıyor. Aym zamanda banka şubeleri de yerlerini almışlar, fuara özel kredilerime yapıyorlar" diye konuştu. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUT ARZINI ARTTIRACAK 


Fuarda bir ambiyans ve bü' satış organizasyonu da oluştuğunun altını çizen Mescioğlu, "Fuara gelen ziyaretçilerin konut projelerini yerinde görmek istemesi halinde fuar dışında bekleyen araç tilosuyla konut projesini yerinde görme fırsatı da buluyorlar. Fuar süresince satış hedefini tahmin etmek çok zor. Kentsel dönüşümle birlikte yeni arazilerin açılması Bursa'daki konut arzını arttıracak. Bizim amacımız taleple, arzı başa baş götürecek, satış hedefine ulaşmaktır. Onun ötesini de çok da fazla istemiyoruz" ifadelerini kullandı. 


A Gazete


Geri Dön