29 / 03 / 2024

Bursa'daki kapalı otopark ve terminalin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Bursa'daki kapalı otopark ve terminalin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık ilçesinde düğün salonu, kapalı otopark ve terminal inşaatlarının temel atma törenlerine katıldı. Altepe, Bursa ´nın yıldızının parladığını söyledi




Bursa´nın Harmancık ilçesine yapılacak düğün salonu, kapalı otopark ve terminalin temeli törenle atıldı. Törene Harmancık Kaymakamı Kemal Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Besaş Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk Türkmen ile çok sayıda vatandaş katıldı. Harmancık Belediyesi´nin adeta büyükşehir gibi çalıştığını ifade eden Altepe, "Bizler halkımıza hizmeti bir ibadet olarak görüyoruz. Başbakanımız ve ekibi her alanda destanlar yazıyor. Hizmet bu kadroların işi. Türkiye´de bu kadrolar büyük devrimler yapıyor. Yurt dışında bu kadroların değerini daha da iyi anlıyoruz. Allah bu kadroya güç versin, uzun ömürler versin" dedi.


Bursa´nın yıldızının parladığını söyleyen Altepe, ´´Türkiye´de İstanbul´dan başka bir şehir konuşulmuyordu. Ama şimdi Bursa´nın gemileri, deniz uçakları, tramvayı, yerli araçları, tramvayları, teleferiği, bilim merkezleri konuşuluyor. Bursa Türkiye´nin gündeminde. Her alanda Bursa´da büyük bir hareketlilik var. Bursa için çalışıyoruz, Harmancık için çalışmaya devam edeceğiz. Dağ yöresi bizim için önemli. Bu bölgeler bizim gözbebeğimiz, ecdadımızın yadigârı. Bu bölgenin gelişmesi ve kalkınması bizim en büyük temennimiz. Harmancık´ın göç vermemesi gerekiyor. Buradaki insanımızın kendine yeter hale gelmesi gerekiyor. Ekonomik olarak ayakta kalması gerekiyor. Bu yüzden de Harmancık kendi içinde kendi problemlerini çözmeli. Bunun içinde burada güçlü yatırımlar yapmamız gerekiyor. Bu bölgenin her anlamda kalkınması bizlerden soruluyor. Artık bundan sonra yanınızda büyükşehir de var. Bursa´nın herhangi bir semtinde ne varsa Harmancık´ta da o olacak" diye konuştu.


 


Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön