18 / 04 / 2024

Bursa'nın E-Konut Dergisi yayın hayatına başladı

Bursa'nın E-Konut Dergisi yayın hayatına başladı

Bursa'nın "gayrimenkul ve inşaat rehberi" sloganıyla sektörün nabzını tutmayı hedefleyen "E-Konut Dergisi" yayın hayatına başladı



E-Konut Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özcan Yazıcı, yazılı açıklamasında, inşaat sektöründeki dev yatırımlar, marka projeler, bölge analizleri, sektöre uzman bakışlar, söyleşiler, kredi, finans ve dekorasyona ilişkin özel haber ve dosyalarıyla kapsamlı bir içerik sunan derginin, aynı zamanda gayrimenkul geliştiricileri, yatırımcıları ve alıcılarını aynı platformda buluşturmayı amaçladığını belirtti.

Yazıcı, konut, rezidans, otel, ticaret merkezi ve AVM yatırımları ile kentin yeni cazibe merkezi olan "Odunluk bölgesi"nin, "Bursa'nın Manhattın'ı" başlığıyla ilk sayıda kapak konusu olduğuna değinerek, yeni imara açılan "Kayapa bölgesi" ile de Bursalı sanayicilerin turizm ve otel yatırımlarının da ayrıntılı bir dosya konusu olarak ele alındığını ifade etti.

Dergide yer verilen dosyalardan birinin de stadyum olduğuna dikkati çeken Yazıcı, şöyle dedi:

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Bursa için hazırlatılan stadyum projesi, detayları ve kesit fotoğraflarıyla Bursa basınında ilk kez E-Konut Dergisinde yer aldı. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu, federasyonun UEFA'ya sunduğu projeyle ilgili ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediyelerinin yatırımlarını ayrıntılı biçimde değerlendirdi."

Yazıcı, ekonomiyle birlikte değişen tüketici talepleri ve firma profillerinin, yayıncılıkta da değişimi kaçınılmaz kıldığına değinerek, bu değişimi gayrimenkul sektörüne yönelik bir dergiyle ifade etmeyi uygun gördüklerini vurguladı.

Derginin, 96 sayfalık bilgi bankası niteliği taşıdığını belirten Yazıcı, şunları kaydetti:
"Değer üretmek, kıymetli bir içerik sunmak, böylece gayrimenkul alıcılarına, yatırımcılarına ışık tutmak, üreticilere, aracılık hizmetleri verenlere, inşaat firmalarına da 'işe yarar ve değerli' enformasyon üretmek, bilgi ağını oluşturmak, özetle Bursa'nın gayrimenkul rehberi olmak en temel amacımız."
AA


Geri Dön