25 / 04 / 2024

Bursa'ya hasta yakınları misafirhanesi inşa ediliyor!

Bursa'ya hasta yakınları misafirhanesi inşa ediliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi kente Hasta Yakınları Misafirhanesi kazandırıyor.




Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ulaşımdan spora, tarihi kültürel mirastan kırsal kalkınmaya yaptığı yatırımlara da hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kentin en önemli eksiklerinden birini daha giderecek.


Bursa’nın yanında çevre illere de hizmet veren Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hasta yakınlarının yaşadığı konaklama sorununu çözecek olan büyükşehir belediyesi kampüs içinde Hasta Yakınları Misafirhanesi inşa edecek.


Konaklama en önemli sorun

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bursa başta olmak üzere çevre illere de hizmet veriyor. Bu nedenle her gün çevre illerden de gelenler oluyor. Özellikle hastalarını buraya getiren hasta yakınları, konaklama konusunda büyük sıkıntılar çekiyorlar. Koridorlarda, bahçede sabahlıyorlar. Bu görüntüler de insanın içini sızlatıyor. Yıllardır konuşulan bu sorun inşallah kısa zamanda ortadan kalkacak” dedi.



Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön