19 / 04 / 2024

Business İstanbul 2017'de tamamlanacak!

Business İstanbul 2017'de tamamlanacak!

Türkiye'nin en büyük ofis projesi Business İstanbul, iş dünyasına yatırım yapmak isteyenlere karlı ve garantili yatırım imkanı sunuyor. 2017 yılında tamamlanacak olan proje, yatırımcısına bir yılda büyük kazanç sağlayacak.



Türkiye'nin en büyük ofis projesi Business İstanbul, iş dünyasına yatırım yapmak isteyenlere karlı ve garantili yatırım imkanı sunuyor. 2017 yılında tamamlanacak olan proje, yatırımcısına bir yılda büyük kazanç sağlayacak. Business İstanbul ofislerinin metrekaresi KDV hariç 3.500 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. 


Göztepe E5 üzerinde, kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul,  kentsel dönüşüm bölgesinde tek, Türkiye'nin ise en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla yatırımcılara garantili yatırım fırsatı sunuyor. Business İstanbul ofislerinin metrekare satış fiyatları KDV hariç 3.500 dolardan başlıyor.


SVR Group tarafından hayata geçirilen ve 2017 Haziran ayında tamamlanacak olan Business İstanbul, bugünden yatırım yapanlara bir yıl içinde kazançlı bir işyeri ya da kira getirisi olarak yüksek kazanç getirecek. 


Business İstanbul, kat kullanım kolaylığı sağlayarak şirketlere tek katta 1.500 m²'ye kadar ofis alanı sağlıyor. Göztepe E-5 üzerinde gerçekleştirilen büyük ölçekli kentsel dönüşüm projesinin tek ofis projesi olan Business İstanbul, iki adada altı blok olarak toplam 270 bin m² inşaat alanında 150 bin m² kiralanabilir alana sahip bulunuyor. 



Geri Dön