24 / 04 / 2024

Business İstanbul iş hayatını kent ritmiyle buluşturacak!

Business İstanbul iş hayatını kent ritmiyle buluşturacak!

Business İstanbul, tamamlandığında Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi unvanını alacak. Ofis çalışanları ve İstanbullulara geniş sosyal imkanlar sunmaya hazırlanan Business İstanbul, iş hayatını büyük kent yaşamının ritmiyle buluşturacak.



İstanbul Kadıköy'de kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan, yenilikçi mimari tasarımı ile öne çıkan ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul, Kadıköy kentsel dönüşüm bölgesinin tek, Türkiye'nin ise en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla iş dünyasına büyük katma değer sağlamaya hazırlanıyor.


Geniş sosyal imkanlarla bir yaşam merkezi

Business İstanbul sahip olduğu sosyal imkanlarıyla da fark yaratıyor. İşi hayata, hayatı işe getiren Business İstanbul, fitness center, eğlence merkezi, çarşısı, restoranları ve her türlü ihtiyacı karşılayan mağazaları ile ofis çalışanlarının hayatını kolaylaştırırken, İstanbullular için yeni bir cazibe merkezi sunuyor.  


Kafe ve restoranlardan eczaneye, kuru temizlemeden kırtasiyeye, terziden kuaföre, butik mağazalardan spor imkanlarına kadar tüm  hizmetlerin sunulduğu Business İstanbul, yeni iş konseptini büyük kent yaşamının imkanlarıyla buluşturuyor. Alışveriş imkanlarının çeşitliliği bakımından çalışanlarına zamandan kazandıran Business İstanbul, aynı zamanda çarşı esnafına da kazançlı iş imkanı sunuyor. 


Kadıköy'ün tam kalbinde

Göztepe E-5 üstünde en ideal lokasyonda yer alan Business İstanbul, metro, metrobüs ve  Marmaray  bağlantılı olması ve 2016 yılında hizmete girecek Avrasya Tüneli'nin çıkış noktasında bulunmasının sağladığı avantajla, Anadolu Yakası'nda tüm ulaşım kolaylıklarının kesişme noktasında yer alıyor.


Yönetici ve çalışanların işe araçla gitme zorunluluğunu ortadan kaldıran Business İstanbul, ulaşım ağının birleştiği bir lokasyonda olması nedeniyle şehrin en uzak noktasına bile erişim kolaylığı sağıyor. Lokasyon itibariyle TEM iki dakikadan az sürüyor. Feribot ve sahil yolu da iki dakikalık mesafede bulunuyor. Boğaz Köprüsü, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe Marina ve Kadıköy merkez ise Business İstanbul'un doğal uzantısı konumunda yer alıyor.


550 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Business İstanbul, toplam altı bloktan oluşuyor ve 270 bin metrekare toplam inşaat alanı ile 150 bin metrekare kullanılabilir ofis alanına sahip bulunuyor. İstanbul Anadolu yakasının dünya ticaret merkezi olma iddiasıyla yapımı süren Business İstanbul, kat kullanım kolaylığı da sağlayarak şirketlere 80 m²'den  1.500 m²'ye kadar iş alanı sunuyor. 2017 yılının Haziran ayında tamamlanacak olan Business İstanbul ofisleri, metrekaresi 4 bin dolar artı KDV ile satışa sunuluyor.  


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Kadıköy'ü Anadolu yakasının ofis merkezi yapmayı planlıyor Almanya merkezli Rochel Gayrimenkul A.Ş., Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat AŞ. ile Horizon Gayrimenkul şirketlerinin ortaklığındaki SVR Group tarafından İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Business İstanbul, 550 milyon lira yatırımla inşa ediliyor. Toplam altı bloktan oluşan ve 270 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Business İstanbul'da 150 bin metrekarelik kullanılabilir ofis alanı bulunuyor. İstanbul Anadolu yakasında yeni bir ofis bölgesi yaratma iddiasıyla yapımı süren Business İstanbul, kat kullanım kolaylığı sağlayarak şirketlere 80 metrekareden 1.500 metrekareye kadar iş alanı sunuyor. Business İstanbul projesinin 2017 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanıyor. 


Yenilikçi mimari tasarımıyla öne çıkan ve ileri teknolojik ofis donanımıyla konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul, Kadıköy kentsel dönüşüm bölgesinin tek, Türkiye'nin ise en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla dikkat çekiyor. Birçok sosyal imkanlara sahip olan projede fitness center, eğlence merkezi, çarşı, restoranlar ve her türlü ihtiyacı karşılayan mağazalar yer alıyor. 


Dünya



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DKY İnşaat, Kartal'da hayata geçirdiği ve içinde konut, ofis ile alışveriş alanları bulunan projesi DKY Kartal projesinde yoğun bir ilgi gördü. Projenin satışa açılan her etabının hızla tükendiği projede, 331 konut ile 23 bin metrekarelik DKY Business ofis alanı yer alacak. Ayrıca projede DKY'nin 'buçuklu' sistemi de kullanılıyor. Buna göre, evlerin kullanılabilir alanlarını artırma yoluna gidilerek, dairelerin 5 veya 7 metrekarelik balkonları kapatılabilerek evin içine dahil oluyor. Böylece daha geniş kullanım alanları oluşturuluyor. 


DKY İnsaat'ın DKY  Business Kartal ofis projesi, yoğun ilgi görüyor. Projede yüzde 10 peşinat verildiğinde ödemelere teslimde başlanabiliyor DKY İnsaat'ın DKY Kartal projesinin içinde yer alan DKY Business Kartal ofis bloğu cazip fiyatlarla ve fırsatlarla iş hayatını 'Business Class' konforuna yükseltmeye hazırlanıyor. İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi Kartal'da ofis sahibi olmak isteyenler, DKY Business Kartal'da yüzde 10 peşinatı şimdi ödeyip geri kalan kısmı taşınınca ödüyor. Deniz ve Adalar manzarasının yer aldığı DKY Business Kartal çalışanları motive eden bir çalışma hayata sunuyor. Farklı konumlandırılmış lobisi, konforlu ofisleri, tam donanımlı toplantı odaları. iş görüşmelerine sıcak bir ortam katan lounge ve teras katında bulunan panoramik görüş sunan Roof u, restoranlarıyla DKY Business Kartal iş merkezi olurken, yaşam merkezi de oluyor. 


Yüzde 10 peşin 

DKY Business Kartal'da 'Yüzde 10 Peşin Öde Gerisini Taşın Öde' kampanyası da düzenleniyor. DKY Business, İstanbul Anadolu yakasının Merkezi İş Alanı (MİA) olan Kartal'da kolay ulaşımı, Marmara Denizi ve Adalar manzarası, modern alt yapısı ve verimli kullanım alanları ile bölgenin en önemli iş ve yaşam merkezi konumunda yer alıyor. DKY Business Kartal, Kartal'ın en kolay ulaşım noktasında yer alıyor. D-100 karayolu ve TEM Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde yükselen proje Boğaziçi Köprüsii'ne 22. FSM Köprüsü'ne 25 dakikalık mesafede. 


Vatan


Geri Dön