19 / 04 / 2024

Businist Office Fikirtepe fiyat!

Businist Office Fikirtepe fiyat!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Businist Office Fikirtepe fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen Businist Office projesi toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor...



İstanbul Anadolu yakasında Fikirtepe'de hayata geçirilen Businist Office Fikirtepe fiyat bilgisi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Businist Office Fikirtepe projesi Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığı SVR Grup tarafından inşa ediliyor. Businist Office projesinin 2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Businist Office Fikirtepe projesi toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana geliyor.


SVR Grrup Businist Office'te dükkanların büyüklükleri 60 metrekare ile 380 metrekare arasında, ofislerin büyüklükleri ise 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değişiyor.


Businist Office Fikirtepe fiyat!

Businist Office Fikirtepe fiyat bilgisi için 0 216 407 24 00 numaralı hattan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Businist Office projesinde arşivleme için depolar, kuru temizleme, toplantı ve eğitim odaları, IT destek hizmetleri, copy center, eczane, cafe, Restaurantlar, terzi, lostra, vale, fitness club, eğlence merkezi, kuaför, kırtasiye, sağlık merkezi ile kreş yer alıyor. 


Fikirtepe Businist Office adres!

Businist Office adres: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy  İstanbul 


Tel: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03 - 04

Web: www.businist.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön