25 / 04 / 2024

Büyük inşaat firmaları Antalya'ya gelmeye başladı!

Büyük inşaat firmaları Antalya'ya gelmeye başladı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, bölgedeki inşaat projelerine ilişkin açıklamalar yaptı. Çetin,



Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin'den, yapı firmalarına öneri geldi. "Birleşin güçlerinizi birleştirin". 


Santral mahallesi dönüşüm ihalesini Sur Yapı'nın almasının ardından ATSO Başkanı Çetin, büyük inşaat firmalarının Antalya'ya gelmeye başladığını, bundan sonra da kentsel dönüşümler için büyük yapı firmalarının gelmeye devam edeceğini ifade etti. 


Çetin, şöyle konuştu;

"İnşaat sektörü için önemli bir konu kentsel dönüşüm projeleridir. Büyükşehir belediyesi Kepez santral dönüşüm projesi için bir İstanbul firmasıyla anlaşma sağladı. Bu projede umarım ki, yeşil alanlarıyla, estetiğiyle çok güzel bir örnek yaratılır. 


İstanbul firmaları Antalya'ya yeni gelmeye başladılar. Sermayeleri güçlendirmemiz gerekir demiştim. Sermaye gücümüzü birleşip artırmazsak bütün sektörlerde güçlü firmalar öne çıkacaktır. " 


Antalya'da bundan sonraki yapılaşma döneminde büyük firmaların daha etkin rol alması beklenirken, özellikle Kepez bölgesinde yaşanacak kentsel dönüşümlerde Antalya dışı kaynaklı firmalara karşı, güçlerin birleştirilmesi gerektiği vurgulandı.



Antalya Akdeniz Güncel



Geri Dön