23 / 04 / 2024

Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na yeni bina!

Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na yeni bina!

Büyükçekmece'de ilk defa kentsel dönüşümün yapıldığı bina da olma özelliğini taşıyan Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni binası yapılan törenle hizmete açıldı.



Büyükçekmece'de ilk defa kentsel dönüşümün yapıldığı bina da olma özelliğini taşıyan Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni binası yapılan törenle hizmete açıldı 


Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni ve modern binasına açılan törenle kavuştu. Yıkılan eski binanın yerine yapılan binanın açılışında konuşma yapan Oda Başkanı Rahmi Yazıcı. "Esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek güzel bir mekâna kavuştuk" dedi. 


Katılımın yoğun olduğu yeni bina hakkında bilgi veren Yazıcı, "Geniş toplantı salonumuz ve hizmet bürolarımız ile işimiz daha da kolaylaşacak. Zor süreçten geçen esnafımız bir nebze olsun rahatlayacak" diye konuştu. 


Birleşik Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcıya ve yönetimine teşekkürlerini ileten Başkan Dr. Hasan Akgün, "Esnaf ve sanatkarlar ülkemizin ekonomik ve toplumsal hayatında vazgeçilmez bir yere sahiptir. Büyükçekmece'nin ana merkeznıde güzel bir hizmet binası oldu. Esnaf bir kentin can damarıdır. Oda Başkanı Rahmi Yazıcfya. esnaflarımıza ve Büyükçekmece halkına hayırlı olsun" ifadesini kullandı. 

Büyükçekmece Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı ve Büyükçekmece Kefalet Kooperatif Başkanı Necmettin Ereke'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Dr. Ali Şeker. AK Parti 3. Bölge milletvekili Tiilay Kaynarca. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkam Faik Yılmaz. Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İBB Meclis Üyesi Recep Erol, Büyükçekmece'de faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri ve esnaflar katıldı. 


Ana Haber


Geri Dön