29 / 03 / 2024

Büyükçekmece Salı Pazarı yeni çehresine kavuşuyor!

Büyükçekmece Salı Pazarı yeni çehresine kavuşuyor!

Büyükçekmece’de uzun yıllardan beri halka hizmet veren kapalı Salı Pazarı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla yeni çehresine kavuşuyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, "İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz" dedi.



Pazarın, Büyükçekmece halkına daha modern ve daha geniş bir alanda hizmete verebilmesi için yeni bir düzenleme yapılacağını açıklayan Başkan Akgün, belediyenin teknik ekibiyle birlikte pazar alanında incelemelerde bulundu.


Bölge trafiği rahatlayacak!


Büyükçekmece halkının yoğun olarak alışveriş yaptığı yerlerden biri olan Salı Pazarı'nın artan nüfus karşısında  yetersiz kalmaya başladığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz. Uzun yıllardan beri Büyükçekmece'nin merkezinde  hizmet veren Salı Pazarı'nda da yeni bir düzenlemeye gidiyoruz. Hem trafik yoğunluğunu, hem de alıveriş için pazara gelen halkımızın daha rahat ve güvenli biçimde alışveriş yapabilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Yapacağımız çalışma ile pazarımızı genişleteceğiz ve trafiği rahatlatmak amaçlı geliş gidiş yönlerinde bazı değişiklikler yapılacak. Bu çalışma ile hem pazar esnafımız, hem de pazara gelen vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak” ifadesini kullandı.


Büyükçekmece Belediyesi


Geri Dön