23 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçirilen Toskana Orizzonte'de teslimlerin bu yıl Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?



Toplam 187 adet villa ve 16 adet mağazadan oluşan  Toskana Orizzonte  projesi Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak tanıtılıyor. Projede 3 ile 7 oda arasında değişen villa seçenekleri mevcut. 


İlk etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında, 2. etap teslimlerinin ise Haziran 2016'da gerçekleşmesi öngörülen Toskana Orizzonte Evleri Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa ediliyor.


Fiyatların 625 bin dolardan başladığı Toskana Orizzonte Büyükçekmece Konutları 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Emaar Toskana Orizzonte'nin sosyal alanları arasında basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, squash ve padel kortları yer alıyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre mesafede olan Toskana Orizzonte Villaları Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte nerede?



Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön