18 / 04 / 2024

Büyükçekmece Valle Lacus Villaları 1 milyon 500 bin dolar!

Büyükçekmece Valle Lacus Villaları 1 milyon 500 bin dolar!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Villaları KLK İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Valle Lacus Villalarının teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...




Büyükçekmece  Valle Lacus  44 adet müstakil villadan oluşuyor.  KLK İnşaat  imzası taşıyan Valle Lacus projesinde 8 farklı tipte villa yer alıyor. 


Valle Lacus projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 110 bin metrekare arsa alanına sahip. Büyükçekmece Valle Lacus Villalar 1 misafir suiti, 4 banyolu yatak odası, 1 ebeveyn suiti, 1 hizmetli odasından meydana geliyor. 


Büyükçekmece Valle Lacus Villaları 1 milyon 500 bin dolar!


Valle Lacus projesinde yer alan villalar  60 dönümlük bir arazide her biri 672 metrekarelik alana sahip, 11 metrekarelik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçesindeyse 72 metrekarelik ısıtmalı bir havuza yer alıyor. 


Valle Lacus Büyükçekmece'de villa fiyatları 1 milyon 500 bin dolar başlıyor. Valle Lacus Villaları TEM ve E-5 Otoyolları'na yakın mesafede konumlanıyor.


Valle Lacus projesinin sosyal imkanları arasında, tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar ve sauna odası, mini sinema salonu, çocuk oyun alanları ve Teras Restaurant’ı yer alıyor. KLK İnşaat Valle Lacus projesinde konut teslimlerinin 24 ay içerisinde yapılması hedefleniyor.


Telefon: 0 212 283 09 43

Web Adresi: http://www.vallelacus.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön