20 / 04 / 2024

Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ödeme koşulları!

Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ödeme koşulları!

Firma: Mesa Mesken ile Nurol İnşaat

Proje: Yeşil Yaka

Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ödeme koşulları kapsamında ara ödemeli ve sıfır faizli ödemeler yapılıyor. Yeşilyaka Koru projesinde 56 villa olacak...




Mesa Mesken A.Ş. ve Nurol GYO İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yeşilyaka projesi İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Yeşilyaka projesinin birinci etabı Yeşilyaka Koru adıyla satışa çıkarıldı.


Sedir ve Söğüt adında iki tip villanın yer aldığı Yeşilyaka Koru projesinde 56 adet villa bulunuyor. Yeşilyaka Koru projesinde villaların alanları 369 metrekare ile 379 metrekare arasında belirlendi.



Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ödeme koşulları!


Büyükçekmece Yeşilyaka Koru ödeme koşulları kapsamında yüzde 20 peşin, yüzde 20'lik iki ara ödeme 12 ve 24 ay sonra veriliyor. Kalan ödeme firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle taksitli olarak ödeniyor.


320 bin metrekare alanda hayata geçirilen Yeşilyaka Koru projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Proje teslimi Ekim 2017'de yapılacak.


Büyükçekmece Yeşilyaka Koru projesinde Söğüt villaları 2 milyon 510 bin TL ile 2 milyon 936 bin TL arasında, Sedir villaları 2 milyon 553 bin TL ile 2 milyon 814 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.



Tel: 444 0 986

Web: http://campaign.mesa.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön