18 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul, Dünya Tiyatro Günü'nde Ali Poyrazoğlu'nu ağırladı!

Büyükyalı İstanbul, Dünya Tiyatro Günü'nde Ali Poyrazoğlu'nu ağırladı!

Büyükyalı, Dünya Tiyatro Günü dolaysıyla usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu ağırladı. Ali Poyrazoğlu: "Her şey bir hayalle başlar, çocuklarınızı hayal kurmaya teşvik edin" dedi.



Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı,   “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” vesilesiyle, usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu ağırladı.


Yoğun ilgi gören buluşmada Ali Poyrazoğlu, Büyükyalı’daki “iyi yaşam”dan yola çıkarak, zihinsel ve bireysel özgürlüğün önemini vurguladı ve hayata dair ufuk açıcı gözlemleriyle beğeni topladı.

Dünya Tiyatro Günü’yle ilgili görüşlerini dile getiren Poyrazoğlu, "Çocukları küçük yaşta bile Hamlet gibi oyunlara götürdüğünüzde oyunu anlarlar. Çünkü çocukların hayal gücü daha güçlüdür. Hayatta herşey bir hayalle başlar. Bu sebeple çocuklarınızı hayal kurmaya teşvik edin ve onlara küçük yaştan itibaren tiyatroyu sevdirin. " dedi.


Poyrazoğlu konuşmasında, tiyatro aşkının başlangıcından, konservatuar yılları ve sahne hayatına dair anılarına uzanan hikayelerini eğlenceli bir dille anlatarak, izleyenlere keyifli bir gün yaşattı.

Söyleşinin bitiminde Emek Sanat ve Kültür Vakfı Başkanı Remzi Buharalı, takdim ettiği çiçekle sanatçının “Dünya Tiyatro Günü”nü kutladı.


Etkinlik, Ali Poyrazoğlu’nun “Bir Sen Kaldın Yalnızlık Gelince” ve “Tamamla Bizi Ey Aşk” isimli kitaplarını imzalayarak konuklara hediye etmesiyle son buldu.


Etkinliğe katılanlar, projeyi yerinde görerek satış ekibinden detaylı bilgi alırken, Büyükyalı’nın lüksü yeniden tanımlayan 4 farklı konseptteki 4 örnek dairesini de gezme fırsatı yakaladı.     



Web: http://www.buyukyali.com/tr


Geri Dön