20 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yer alacak. Büyükyalı, örnek dairelerin konseptini yansıtacak şekilde dizayn ettiği alanda, ziyaretçilere “iyi yaşam”ı anlatacak, üstün kalitesi ve “fayda odaklı lüks” anlayışıyla etkinliğe ayrı bir renk katacak.



Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen Büyükyalı, İstanbul ve moda sektörü için en önemli  projelerin başında gelen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yer alacak. Grand Pera’da 20-24 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Fasihon Week boyunca Büyükyalı, örnek dairelerin konseptini yansıtacak şekilde dizayn ettiği alanda, ziyaretçilere “iyi yaşam”ı anlatacak, üstün kalitesi ve “fayda odaklı lüks” anlayışıyla etkinliğe ayrı bir renk katacak.

 

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da, Büyükyalı’nın özel alanını ziyaret edenler, sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde, proje tamamlandığında sakinlerine sunulacak yaşamı deneyimleyecek. Ziyaretçilere ayrıca, yaşamın 2019’da başlayacağı Büyükyalı’da; ulaşımdan yeme-içmeye, alışverişten sosyal aktivitelere kadar ne tür olanaklar sunulacağını anlatan ve Büyükyalı’daki yaşamın ipuçlarını veren “Büyükyalı News” gazetesi dağıtılacak.

 

Dünyada, modanın etkisiyle cazibe merkezine dönüşen lokasyonlar ve Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’a katılan Büyükyalı hakkında bilgi veren Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Gelişmiş ekonomilerde moda ve tasarım dünyası, caddelerin, bölgelerin birer cazibe merkezine dönüşmesine öncülük ediyor. Biz de buradan hareketle, yarattığımız yeni semti, moda dünyasının kalbinin attığı bu etkinlikte tanıtmak istedik. Çünkü Büyükyalı’da; tasarıma önem veren, özel hayatında konfor, fonksiyonellik ve iyi yaşam koşullarını arayan her yaştan insana uygun ortamlar sunuyoruz. Fashion Week katılımcılarına, sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde, vaat ettiğimiz yaşamın nasıl olacağını deneyimleteceğiz. Aynı zamanda, Büyükyalı’da yaşamın başlayacağı 2019 yılından haberler sunan özel bir gazete de hazırladık. Bu gazetede yer alan hayallerimiz aslında müşterilerimize taahhüdümüzü gösteriyor. Gazetede yazan her şeyi ve daha fazlasını, 2019 itibarıyla Büyükyalı’da yaşayacak dostlarımıza sunacağız.” dedi.

 

Geleceğin evlerinde, zamansız tasarımlar

Farklı yaşam biçimlerine cevap verecek şekilde 4 konseptte tasarlanan Büyükyalı’nın örnek dairelerinde, üstün kalitenin yanı sıra aradan yıllar geçse de değişen hayat tarzlarına uyum sağlayabilecek zamansız bir tasarım anlayışının modern ve klasik yorumları görülüyor. Projenin örnek dairelerinden esinlenilerek Fashion Week için hazırlanan alanda ise geleceğin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan akılı evlerin yaşamı kolaylaştıran özellikleri ve lüks otel standardında yaşam konforu sunan tasarım anlayışı sergileniyor.


Web: http://www.buyukyali.com/tr


Geri Dön