20 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul'da yaşam 2019'da başlayacak!

Büyükyalı İstanbul'da yaşam 2019'da başlayacak!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı olarak, Zeytinburnu sahilde Emlak Konut güvencesinde dünya standartlarında bir "yeni şehircilik" projesi hayata geçiriyor.





Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde 111 dönümde yükselen projede, 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 plus daire seçenekleri bulunuyor.  


Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı olarak, Zeytinburnu sahilde Emlak Konut güvencesinde dünya standartlarında bir "yeni şehircilik" projesi hayata geçiriyor. 111 dönümlük arsa üzerinde Büyükyalı adıyla inşaatı devam eden projede yaşamın 2019'da başlaması bekleniyor. Büyükyalı, İstanbul'un ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla en çok değer artışı yapması beklenen bölgelerinden biri olan Kazlıçeşme sahil yolunda yükseliyor. Projeyle ilgili bilgi veren Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "İstanbul'un en değerli arazilerinden biri olan arsanın satışı karşılığında, gelir paylaşımı yöntemiyle düzenlenen ihaleyi aldık. 


Toplam 111 dönümlük arazide yükselecek Büyükyalı'nın ilk etabında 560 ünite satışa sunuldu. Projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 plus daire seçenekleri bulunuyor" dedi. 


Gerçek mahalle kültürü yaşatılacak 


Sadece içinde yaşayanlara değil bulunduğu bölgeye de önemli değerler katarak, çevresiyle bütünleşik bir yerleşim alanı kuracak Büyükyalı'da; meydanları, kültür merkezi, açık ve kapalı spor alanları, çocuk parkları, kafe ve restoranları, manavı, pastanesi, okulu ve camisi gibi birçok unsuruyla gerçek mahalle kültürü yaşatılacağın aktaran Keresteci, "Büyükyalı'da yaşamın 2019 yılında başlamasını planlıyoruz" diye konuştu. 


Çehresi değişen bölgede fiyatlar artıyor 


Yükselen bölgelerle ilgili de değerlendirme yapan Fatih Keresteci, yatırımcısına sunduğu değer artışı potansiyeli ve kazanç fırsatlarının, yükselen bölgelerdeki projelerin en önemli avantajları olduğunu belirtti. Büyükyalı'nın bulunduğu bölge olan Kazlıçeşme'nin, yatırımcısına sağladığı avantajlarla bu duruma çok uygun bir örnek olma özelliği taşıyor. Bir bölgenin değerleneceğinin en büyük göstergesi olan ulaşım yatırımlarının yoğunlaşması ve sunulan alternatiflerin çeşitliliği, Büyükyalı'yı ve bölgeyi yatırım için en doğru adreslerden biri haline getiriyor. Büyükyalı, İstanbul'un yeni ulaşım akslarının kesiştiği ve her noktaya trafiğe takılmadan kolayca ulaşım sağlanabilecek merkezi bir lokasyonda yer alıyor. Yapımı devam eden  Marmaray  Zeytinburnu durağı, Avrasya Tüneli ve yeni sahil yolu projeleri büyük değer artışı yaratırken, aynı zamanda bölgeyi yatırımcıların gözdesi haline getiriyor" dedi. 


Ulaşım dışında, markalı projeler ve devlet yatırımlarıyla bölgenin çehresinin değişmesinin, buradaki projelerin değerini daha da artırdığını aktaran Keresteci, "Nitelikli spor merkezleri, okul ve üniversitelerin yer aldığı bir bölge olmasıyla öne çıkan Kazlıçeşme: yeni konut, marina, otel, alışveriş merkezi, hastane ve altyapı projeleriyle her geçen gün gelişiyor" diye konuştu. 


Tüm bu avantajların, ileriyi gören yatırımcılar için bir kazanç fırsatı olarak değerlendirildiğine dikkat çeken Keresteci, "Bu da satış hızını da olumlu etkiliyor" dedi. 


Yaşamı kolaylaştıracak projelere odaklanıyoruz 


Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Özak GYO'nun projelere bakışını da değerlendirdi. "Firma olarak, vizyonumuz doğrultusunda her projede inovatif bir yaklaşım sergiliyor, değişen dünyanın ihtiyaçlarını öngörerek, sürdürebilir ve yaşamı kolaylaştıracak projeler ortaya koyuyoruz" diyen Keresteci şöyle konuştu: "Bunu yaparken, çevre koşullarını, estetik ve fonksiyonu, toplu ulaşımı, eğitim, sağlık, kültür ve sanat gibi bir yaşamın olmazsa olmazlarını da gözetiyoruz. Önümüzdeki dönemde yükselen bölgelerde gerçekleştirilmesi planlanan projelerimizi, Özak GYO'nun her işinde olduğu gibi, grubun kalite anlayışının bir yansıması olarak hayata geçireceğiz." 


Dünya Sektörel




Geri Dön