19 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul'un Gün Kapı etabına yoğun ilgi!

Büyükyalı İstanbul'un Gün Kapı etabına yoğun ilgi!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul Gün Kapı etabına yoğun ilgi geldi.



Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat imzası taşıyan ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un Gün Kapı etabı yoğun ilgi gördü.


Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Keresteci, ''Karar vermeden önce emsallerini gezin gelin, hem kalite hem de fiyat farkını gözlerinizle görün' çağrısında bulunmuştuk, çağrımız karşılık buldu. Satış ofisimizde büyük bir yoğunluk yaşıyoruz. Doğru kıyaslamayı yapan herkes, Büyükyalı'da sunduğumuz fırsatları çok net görüyor" şeklinde konuştu. 


Zeytinburnu sahil bandında 25-30 bin TL'ye ulaşan metrekare fiyatlarının şehrin iç kesimlerinde 10-12 bin TL seviyelerinde olduğunu söyleyen Keresteci, "Gün Kapı etabımızda 10 bin TL'den başlayan metrekare birim fiyatı ve 746 bin TL'den başlayan daire fiyatlarımız mevcut. Zeytinburnu metro istasyonu, Zeyport Limanı gibi altyapı projeleri tamamlandığında, 5 yıl içerisinde Zeytinburnu sahil bandında yüzde 100'ün üzerinde değer artışı bekleniyor. Sahil bandında Emlak Konut GYO güvencesindeki tek proje olan Büyükyalı, kârlı bir yatırım fırsatı sunuyor" diye konuştu. 



http://www.buyukyali.com/tr



Sabah


Geri Dön