24 / 04 / 2024

BW Citadel Hotel, kalite denetiminden tam puan aldı!

BW Citadel Hotel, kalite denetiminden tam puan aldı!

Amerika’nın uluslararası otel zinciri olan Best Western (BW)’in, Türkiye’de zincire bağlı olan otellerinde yaptığı denetimler sonucunda, BW Citadel Hotel, 1000 üzerinden, ‘ 1000 puan ’ aldı.



Amerika’nın uluslararası otel zinciri olan Best Western (BW)’in, 100’den fazla ülkede 4 bini aşkın oteli bulunuyor. Uluslararası Best Western grubunun, Türkiye’de zincire bağlı olan otellerinde yaptığı denetimler sonucunda, BW Citadel Hotel, 1000 üzerinden, ‘1000 puan’ aldı.


Sultanahmet Ahırkapı’da bir tarafta Marmara Denizi'ni, diğer tarafta Ayasofya ve Sultanahmet Camisi'ni görebileceğiniz BW Citadel Hotel, global Best Western zincirin kalite standartları puanlamasında; misafir memnuniyetinden hijyene, restoranların kontrolünden genel alanların temizliğine A’dan Z’ye en ufak ayrıntıya kadar yapılan tüm denetiminden tam puan aldı. 


Misafirlere, en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz 


Global Best Western zincirinin ülkemizdeki en iyi otelleri arasında üst sıralarda yer aldıklarını ifade eden BW Citadel Hotel Genel Müdürü Aytekin Güç, şunları belirtti:  

“Denetime gelen uzmanlar, ‘kumandadaki kanallar tutuyor mu? Odalarda bulunan çay-kahve makinesi uygun mu?’ gibi en ince ayrıntıya kadar puan vermektedir. Denetime gelen ekip, otelimizin hizmet kalitesinden son derece memnun olduklarını belirtti. Aldığımız tam puan, bizim için çok önemlidir ve neticeden son derece mutluyuz. Ekibimle birlikte, daha nice başarılara imza atmak için otellerimize gelen misafirlerimize beklentilerinin üzerinde en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Mutluyuz, gururluyuz 

  

Uluslararası Best Western (BW) zincirinin yapmış olduğu denetimlerden, grup bünyesindeki her iki otelin başarıyla geçtiğini kaydeden BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, şunları söyledi: 

“BW PLUS The President Hotel ve BW Citadel Hotel olarak, bugüne kadar aldığımız puanlar ve ödüllerden dolayı mutluyuz, gururluyuz. Uluslararası arenada, daha nice başarılara imza atacak olmanın heyecanını taşıyoruz” şeklinde konuştu.



Geri Dön