20 / 04 / 2024

BW The President Hotel ile BW Citadel Hotel ödül aldı!

BW The President Hotel ile BW Citadel Hotel ödül aldı!

BW The President Hotel ile grubun diğer oteli BW Citadel Hotel, önceki gün, uluslararası Best Western (BW International) zinciri tarafından verilen ‘Global Kalite Ödülü ' plaketlerini aldı...



Best Western International kalite denetiminden, 1000 üzerinden 1000 puan alan Tarihi Yarımada 'daki BW The President Hotel, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da 1 'nci sıradaki yerini korudu. Grubunun diğer oteli olan BW Citadel Hotel, yüksek puan alarak 2 'nci sıraya yerleşti. Her iki otelde, ‘BW Global Kalite Ödülü 'nün sahibi oldu.        
Amerika 'nın uluslararası otel zinciri olan Best Western International, her yıl dünya genelinde zincire üye 4 binin üzerindeki Best Western otellerinde, ‘Kalite Güvence ' denetimi yapmaktadır.

Otel konuklarımıza, en üstün hizmeti sunmaya devam edeceğiz

Best Western International zincirinin dünya çapındaki yaklaşık 4 bin oteli arasında, en iyi oteller arasında, üst sıralarda yer aldıklarını kaydeden BW The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, “Denetime gelen BW zinciri uzmanları, her iki otelimizdeki, ‘hizmet kalitesi ve servisten ' son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Bu yıl, ikinci kez aldığımız bu ödül, bizi son derece mutlu etmiştir. çalışma arkadaşlarım ile birlikte, daha nice başarılara imza atmak için otellerimize gelen tüm konuklarımıza en üstün hizmeti sunmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.

Denetimlerde, 1. 'nci ve 2 'nci sırada olmaktan mutluyuz  

Grup bünyesindeki her iki otelin, son 2 yıldır, birinci ve ikinci olmasından duyduğu memnuniyeti belirten BW Citadel Hotel Genel Müdürü Atacan Yücel, “Uluslararası Best Western (BW) zincirinin yapmış olduğu denetimler sonucunda, aldığımız sonuçtan, son derece mutluyuz ve gururluyuz. Otel olarak, bugüne kadar aldığımız tüm ödüllerimizde, en büyük paya sahip olan değerli çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Ekip olarak, daha nice başarılara imza atacağız ” şeklinde konuştu.  

 


Geri Dön