16 / 04 / 2024

BW The President Hotele Best Western Plus kategorisi!

BW The President Hotele Best Western Plus kategorisi!

İstanbulun ilk, ülkemizin ikinci Yeşil Yıldızını alan BW The President Hotele, Amerikanın uluslararası otel zinciri Best Western İnternational tarafından, Best Western Plus kategorisi verildi



Kuzey Amerika, Kanada ve Avrupada Best Western Plus kategorisine dahil olan üye otellerin ardından, Türkiyede bu sürecin içine girerek, PLUS çalışmalarına başladı.

Beyazıttaki Best Western The President Hotel, Türkiyedeki Best Western ailesinin ilk PLUS oteli olarak global pazarlardaki yerini aldı.


Best Western Plus The President Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, standart hizmetlerin üstünde, misafir memnuniyeti odaklı ayrıcalıklı hizmetler sunduklarını ifade ederek, PLUS ile birlikte, bunun dünya çapında tescillendiğini söyledi.

İstanbul, dünyanın en iyi destinasyonları arasında yer alıyor

İstanbulun, son yıllarda dünyada en iyi destinasyonlar arasında ön sıralarda yer aldığını kaydeden Best Western Türkiye Operasyon Müdürü Nalan Turnalar, bu gelişime paralel olarak, zincire üye otellerin üst sınıf tanımlayıcı marka ve programları ile birlikte, konaklama hizmet kalitelerini yükseltme imkanı yakalayacaklarını belirtti.

BW International zinciri, 2010 yılında 3 kategorisini duyurdu

Best Western International bünyesinde, zincire üye 4 binin üzerinde otel bulunuyor. Dünyanın en büyük otel zincirlerinden olan Best Western, orta ölçekli otel pazarında geniş bir yelpazede yer alıyor. Bir üyelik sitemine bağlı olarak oteller, bağımsız olarak işletiliyor. Best Western tek bir marka altında yayılmaya devam ederken, 2010 yılında, ABD ve Kanada'da Descriptor Program dahilinde üç kategorisini pazara duyurdu. Bu kategoriler, Best Western, Best Western Plus ve Best Western Premierden oluşuyor. Bu üç farklı ürün, misafirlerin seyahat amaçlarına uygun olarak, konaklamalarını gerçekleştirmeleri için seçenekler sağlıyor.

BW Plus, standartların ötesinde bir konaklama anlayışı sunuyor

Best Western Plus, standart hizmetlerin üstünde, misafir memnuniyeti odaklı ayrıcalıklı hizmetler sunan otelleri kapsıyor. Bu yeni kategori ile Best Western, pazarın büyümekte olan bölümüne hitap ederek, incelikli zevkleri ve farklı yaşam tarzları olan misafirleri için klasik oda-kahvaltı anlayışından öte bir konaklama anlayışı sağlıyor. Bu anlayışla misafirlerine, modern, dinamik ve çevreci bir hayat tarzını yansıtan lüks ve şık tasarımlı oteller sunuyor.



Geri Dön