23 / 04 / 2024

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı!

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı!

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız mağazamızla deva




Samsun'un Terme ilçesinde, fabrikası ve ana mağazası ile mobilya sektöründe kalitesinden ödün vermeden hizmet veren By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya satış ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız yeni mağazamızla devam ediyoruz" dedi. 


BU SEKTÖRDE İDDİALIYIZ 


Lovelet AVM'de açtıkları yeni mağazasının 550 metrekarelik alana sahip olduğunu ve ilk başlangıç olarak 2 personel ile hizmet edeceklerini ifade eden Soğancı, "Terme'de ki fabrikamızda kendi ürettiğimiz ürünlerde kaliteden ödün vermeden en uygun fiyata mobilya sunuyoruz. İddia ediyoruz Samsun değil, ülkenin hiç bir yerinde kaliteli ürünleri bu fiyatlara verebilecek hiç bir firma yoktur. Samsun'a yaptığımız bu yatırımın tüm Samsunlulara hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


Hedef Halk 



Geri Dön