25 / 04 / 2024

C&A kriz dinlemedi 14 mağaza açtı

C&A kriz dinlemedi 14 mağaza açtı

İki yıl önce Türkiye'ye gelen Alman-Hollanda şirketi C&A hızlı çıktı. 12 mağazayı bulan şirket birer hafta arayla Cevahir ve İstinye Park'ta 2 bin 500 metrekarelik iki mağaza daha açıyor.



Yaklaşık 2 yıl önce Mecidiyeköy mağazasıyla Türk pazarına giriş yapan Alman-Hollanda firması olan tekstilci C&A, toplam 14 mağazaya ulaştı. Çocuk, kadın ve erkek hazır giyim konusunda büyük mağazalarla hizmet veren marka, küresel ekonomik krize aldırış etmeden iki yeni mağazayı da peşpeşe halkaya eklemeye hazırlanıyor. 7 Mart 2009 tarihinde Cevahir Alışveriş Merkezi'nde, 14 Mart tarihinde de İstinye Park'ta kapılarını açacak olan C&A, tüm dünyada 16 ülkede bin 222 mağazasıyla faaliyet gösteriyor. C&A, dünyanın en önde gelen ve köklü perakende devlerinden biri olma özelliği taşıyor.

Türkiye'de şu ana kadar 12 mağaza açan Alman-Hollanda firması C&A, mart ayında Cevahir ve İstinye Park Alışveriş Merkezleri'nde açacağı iki yeni mağazayla sayısını 14'e çıkarmış olacak. Her ikisi de yaklaşık 2 bin 500 metrekare büyüklüğünde olan Cevahir C&A ve İstinye Park C&A mağazaları alışveriş merkezlerindeki en büyük mağazalar arasında yer alacak. `En uygun fiyatlar bizde olacak' iddiasıyla 2007'de ilk mağazasını açan C&A Türkiye'de 400 kişi çalışıyor. Şirket, mağazaların kapandığı şu dönemde yatırımlarına tüm hızıyla devam edeceğinin sinyalini veriyor. EKONOMİ SERVİSİ

Bağış yaparak gelmişti


Alman Clemens ve August Brenninkmeyer kardeşler tarafından 1861'de, Hollanda'da kurulan bir aile şirketi olan C&A'de, bir ailenin tüm fertleri ve her yaştan insan için giysi ve giyim aksesuvarı bulunabiliyor. Öte yandan C&A, mağaza açtıkları her ülkede ilk gün topluma hizmet eden gönüllü kuruluşlara bağış yapıyor. Mecidiyeköy mağazası açılışında da 50 bin Euro'luk bir çeki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği adına Başkan Prof. Dr. Türkan Saylan'a vermişti.
Star

Geri Dön