25 / 04 / 2024

çaba çelik Yapı 'dan 12 bin TL 'ye hazır villa!

çaba çelik Yapı 'dan 12 bin TL 'ye hazır villa!

çaba Prefabrik ´de tek katlı, 41 metrekarelik 2+1 villalar 12 bin TL ´ye satılıyor. Hazırlanan villalar sahiplerine bir ay içinde teslim ediliyor¦



çaba Prefabrik`de standart olarak betopan, strapoor, betopan sandwich paneller duvar olarak kullanılıyor. Taşıyıcı iskelet galvanize çelik, pencereler pwc ve ısıcamla tamamlanıyor, kapılara Amerikan pres kapı takılıyor, dış kapılar çelik kapı çalışılıyor ve çatı kaplaması olarak onduline, çatı yalıtımı olarak da cam yünü kullanılıyor. çatı makasları çelikten imal ediliyor. Bununla birlikte, betonarme yapılarda kullanılan tüm ekstra malzemeler prefabrik ürünlerde kullanılıyor.

çaba Prefabrik ´de nakliyesi müşterilerce karşılanan ürünlerin şehir dışlında tek ekstrası montaj ekibinin montaj yerinde misafir edilmesi. Prefabrik standartları içerisinde kapısı, penceresi, boyası, elektrik ve su tesisatlar, vitrifiye ve armatürleriyle, boyası ve badanasıyla anahtar teslim alınıyor. çaba Prefabrik`de binalar Türkiye ´nin her yerine kurulabiliyor.

Teslim süresinin bir ay olduğu çaba Prefabrik standart sözleşmesinde zemin betonunu, zemin kaplamasını, mutfak dolabını ve nakliyesini müşteriye bırakıyor. Belediyeyle olan ruhsat ilişkilerine ise sadece plan proje desteği veriyor, bu çözümleri müşteriye bırakıyor.

çaba çelik Yapı"da tek katlı, 41 metrekarelik 2+1 villalar 12 bin TL ´ye, 70 metrekarelik 3+1 tek katlı villalar 16 bin TL ´ye, 80 metrekarelik 3+1 dubleksler 26 bin TL"ye, 80 metrekare 3+1 aşiyan dubleksler 36 bin TL ´ye satılıyor. Yüzde 50 peşinatla 90 günlük çekle ödeme yapılabiliyor. Firma ayrıca 101 metrekarelik 4+1 ofis inşa ediyor. Bu ofisler 16 bin 500 TL"ye satılıyor. Prefabrik binalar da ruhsat işlemine tabii. Ancak harçları betonarmeye göre çok daha cazip oluyor ve belediyeye verilmesi gereken tüm planlar çaba Prefabrik tarafından müşterilere veriliyor.

0 216 494 61 40
[email protected]
www.cabaprefabrike.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön