19 / 04 / 2024

Cadde 24’ün dükkanları satışa çıktı!

Cadde 24’ün dükkanları satışa çıktı!

Halkalı’daki Cadde 24 projesinde şimdi de ana cadde dükkânlarını satışa sunuyor. Satışa sunulacak 72 dükkânın alanları 25 metrekare ila 829 metrekare arasında değişiyor, metrekare birim fiyatı ise 5 bin 850 liradan başlıyor...






24 Gayrimenkul, ‘home office’leri iki haftada satılan Halkalı’daki Cadde 24 projesinde şimdi de ana cadde dükkânlarını satışa sunuyor. Satışa sunulacak 72 dükkânın alanları 25 metrekare ila 829 metrekare arasında değişiyor, metrekare birim fiyatı ise 5 bin 850 liradan başlıyor.



24 Gayrimenkul CEO’su Ahmethan Yılmaz, İstanbul’un tarihi, sosyal ve mimari detaylarını göz önünde bulundurarak proje geliştirdiklerini belirterek, “Bu bağlamda kendini yalıtan, çevresindeki sosyolojiye yüzünü dönmüş atomize sitelerin şehri mimari olarak yoksullaştırdığını biliyoruz ve insanların etkileşim halinde olduğu, bakkalı, manavı, kasabı da olan caddeler halinde konseptler oluşturuyoruz” dedi.

Cadde 24 dükkânlarının da yatırımcıya kısa zamanda yüksek kazanç sağlayacağını belirten Yılmaz, “Lansmana özel ilk 24 dükkânı yüzde 24 peşin indirimle satışa sunarak, kazancı yatırımcıyla paylaşmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.


500 milyonluk yatırım yolda

İki dönem Küçükçekmece Belediye Başkanlığı yapan Aziz Yeniay da 24 Gayrimenkul’de Yönetim Kurulu Başkanı ve ortağı olarak yer almaya başladı. Kentsel dönüşüme de sıcak baktıklarına dikkat çeken 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay ise, “2015 yılında Halkalı, Basın Ekspres ve Kâğıthane bölgelerinde toplamda 500 milyon liralık yatırımlarımız olacak. Çevresinde yaşayan insanların da tıpkı içinde yaşayanlar gibi parçası olabileceği projeler geliştireceğiz” dedi.


Milliyet 


Geri Dön