29 / 03 / 2024

Cadde Flora ihalesi için son başvuru tarihi 25 Nisan!

Cadde Flora ihalesi için son başvuru tarihi 25 Nisan!

Bahçekent'te yer alan Cadde Flora ticari üniteleri açık artırmayla satışa çıkıyor. Emlak Konut güvencesiyle KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle satışa sunulacak ticari üniteler için son başvuru tarihi ise 25 Nisan olarak açıklandı



Bahçekent'te yer alan Cadde Flora ticari üniteleri açık artırmayla satışa çıkıyor. Emlak Konut güvencesiyle KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle satışa sunulacak ticari üniteler için son başvuru tarihi ise 25 Nisan olarak açıklandı. Geleneksel çarşı kültürünün, günümüz öğeleriyle zenginleştiği 74 bin metrekare alan üzerinde toplam 260 ticari üniteden oluşan 'Cadde Flora hastane, okul ve sosyo-kültürel alanlarla iç içe bulunuyor. 


TEM OTOYOLU'NUN YANINDA2

25 futbol sahası büyüklüğündeki bölge parkı ve rekreasyon alanın yanı başında konumlanan ticari üniteler marketten kuaföre, eczaneden kafeye, restorandan giyim mağazalarına kadar geniş kitleye seslenecek çeşitlilikte tasarlandı. TEM Otoyolunun yanında yer alan 'Cadde Flora 3. Havalimanına, Kuzey Marmara Otoyoluna, E-5e ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede oluşuyla da ulaşım sorunlarını ortadan kaldırıyor. 


Yeni Akit


Geri Dön