25 / 04 / 2024

Cadde Rezidans Mahmutbey yarın satışa çıkıyor! 260 bin TL'ye!

Cadde Rezidans Mahmutbey yarın satışa çıkıyor! 260 bin TL'ye!

Firma: Dumanlar İnşaat - Marmara Mühendislik ile Yapı

Proje: Cadde Rezidans

Cadde Rezidans projesi yarın satışa çıkıyor. Dairelerin 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2+1 daireler bulunuyor. Proje 2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek.



Cadde Rezidans projesi Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik ile Yapı imzası ile Güneşli - Mahmutbey'de hayata geçiriliyor. Proje yarın lansmana özel fiyatlarla satışa çıkıyor .


1.550 metrekare alan üzerinde konumlandırılan  Cadde Rezidans  Mahmutbey projesi 10 katlı tek blok olarak yükseliyor. 32 tane daireden oluşan projede dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Mahmutbey Caddesi'ne vitrin cepheli geniş kullanım alanlarına sahip 3 tane dükkanın da yer aldığı Cadde Rezidans projesinde daire alanları 110 metrekare olarak tasarlandı. 


2015 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan Mahmutbey Cadde Rezidans projesinde kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor ve ayrıca banka kredisi kullanılabiliyor. 


Cadde Rezidans daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor ve 310 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede kapalı otopark, açık otopark, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, lobi gibi alanlar yer alıyor. 


Cadde Rezidans kroki;


Cadde Rezidans Mahmutbey yarın satışa çıkıyor! 260 bin TL ye!


Cadde Rezidans iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön