29 / 03 / 2024

Çağdaş Holding'in projeleri Domexpo'da ilgi gördü!

Çağdaş Holding'in projeleri Domexpo'da ilgi gördü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Domexpo'ya katılan Çağdaş Holding'in yeni projeleri ilgi gördü.



Moskova'da 23-25 Ekim 2015 tarihlerinde gayrimenkul fuarı Domexpo'nın 33'üncüsti düzenlendi. Kızıl Meydan'ın yakınlarında ve şehrin en güzel binalarından birisi olan Gostiny Dvor'daki fuara, Bodrum'un prestijli projelerine imza atan Çağdaş Holding de katıldı. 40 ülkeden yaklaşık 300 katılımcının yer aldığı fuarda, inşaat alanında yeni projelerini görücüye çıkaran Çağdaş Holding'in, Swissotel Residences Bodrum Beach ve Svwissotel Residences Bodrum Hill projelerinin yanısıra Şalvarağa Evleri başta olmak üzere satışı süren projeleri yer aldı. 


Firman. uluslararası yatırımcılardan ilgi gören projelerini Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar. Emlak Satış Pazarlama Sorumlusu Şenol Kamber ile birlikte tanıttı. Bodrum'un bir yatırım merkezi olduğunu söyleyen Çağlar, "Avrupa ve Doğu Avrupa ülkelerinde yaşanan tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen, projelerimizin hala büyük ilgi görmesi bizim açımızdan çok sevindirici oldu" dedi. Çağdaş Holding, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de aralık ayında düzenlenecek uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarına da katılacak. 




Posta Bodrum


Geri Dön