18 / 04 / 2024

çağlayan Kavşağı mayıs ayında trafiğe açılacak!

çağlayan Kavşağı mayıs ayında trafiğe açılacak!

çağlayan Meydanı 'nın ne zaman açılacağı kentin en çok merak edilen konularından biri oldu. çağlayan Kavşağı, mayıs ayının ortalarına doğru trafiğe açılacak. şžu anda çalışmaların yüzde 80'i tamamlanmış durumda...



 22 EKİM'DE İNşžAAT BAşžLADI  

BİLİYORSUNUZ... çağlayan Meydanı 22 Ekim 2010'dan beri kapalı... Yayalaştırma çalışmaları nedeniyle meydan ve birçok bağlantı yolu kullanılamıyor. Hatırlarsanız, proje başlarken çalışmaların 6 ay sonra bitirileceği açıklanmıştı. 6 ay dolmak üzere, peki proje ne alemde Son günlerde sizden bu soruyu sıkça duyar olduk. Siz merak ettiniz, biz de araştırdık. Yayalaştırılmış çağlayan Meydanı'nın ve bağlantı yollarının ne zaman hizmete gireceğini Büyükşehir Belediyesi'ne sorduk.

BİR AY DAHA SABIR
İBB'den aldığımız bilgilere göre, çağlayan Kavşağı, mayıs ayının ortalarına doğru trafiğe açılacak. Yani öngörülen tarihten 20-25 gün sonra... şžu anda çalışmaların yüzde 80'i tamamlanmış durumda. Kavşaklar, yeni yollar mayısta trafiğe açılacak fakat otopark yetişmeyecek. Otopark inşaatının bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Bu arada halen yapımı süren adliye sarayının da çağlayan Meydanı'ndan sonra açılması planlanıyor.

Habertürk/Özge Eğrikar

 


Geri Dön