19 / 04 / 2024

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Otoparkının temeli atıldı!

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Otoparkının temeli atıldı!

Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ilçe gençlerini farklı birimlerden oluşan yeni bir merkezde buluştururken, kapalı otoparkı mahalle sakinlerine yeni park alanı oluşturacak...




Çağlayan Mahallesi’nde temelleri atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ile Kağıthaneli gençler yeni bir sosyal merkeze kavuşacak.


Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı ilçe gençlerini farklı birimlerden oluşan yeni bir merkezde buluştururken, kapalı otoparkı mahalle sakinlerine yeni park alanı oluşturacak.



Farklı birimlerden oluşacak kompleksin temel atma törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, oda başkanları, muhtarlar, başkan yardımcıları, birim müdürleri, STK yöneticileri ve üyeleri, meclis üyeleri, basın mensupları ve ilçe sakinleri katıldı.


Kağıthane’de 360 derece dönen kulede yemek keyfi yaşanacak


Zamanı hizmete dönüştürerek yeni projelerle ilçenin çehresini değiştiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”Gençlik merkezini vatandaşlarımızın tüm ilçeye hakim olacağı güzel bir kompleks haline getireceğiz. Kuleyi lale şekline dönüştüreceğiz. İçerisine de vatandaşlarımız keyifli vakit geçirmesi için döner kule haline getirerek 360 derece döndüreceğiz. Gençlik Merkezi’nde döner kule restoran yapılacak. Bu şekilde tüm Kağıthane’ye hakim olacaksınız. Bir de merkezin içerisinde otopark hizmeti vereceğiz. Gençlerimiz keyifli vakit geçirme imkânı yakalayabilecek” şeklinde konuştu.


Kağıthane’ye 12 yeni yatırım geliyor


2013 yılının başlarında 13 yatırımın temellerini attıklarını ve açılışlarını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kılıç, “Soğuk bir günde sıcak bir çalışma gerçekleştirdik. Yatırımlar yılı ilan ettiğimiz 2013 yılının başlarında 13 yatırımın temel atma ve açılış törenlerini tertip ettik. 12 tane yeni çalışmamızın açılış ve temel atma törenlerini de gerçekleştireceğiz. Tüm bu çalışmamızın Kağıthane halkı için hayırlı olmasını diliyorum. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Kağıthane’de hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer,”İlçeye yakışır yatırımları yapmak gerçekten bizlere mutluluk veriyor. Bunu sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.Açılış konuşmalarının ardından Başkan Kılıç ve beraberindekiler Kağıthane’ye yeni bir merkez kazandıracak beton dökme butonuna basarak kapalı otoparkın temelini attı.


Kağıthane Belediyesi


Geri Dön