23 / 04 / 2024

Çakır İnşaat yeni büro açtı!

Çakır İnşaat yeni büro açtı!

İNŞAAT Mühendisi olan Görkem Çakır, " Biz Çakır İnşaat için en değerli varlık insandır. Hiçbir gerekçeyle iş ortamında dil, din, ırk ve siyasi görüş ayrılığı gözetmeyiz" dedi...



İNŞAAT Mühendisi olan Görkem Çakır, " Biz Çakır İnşaat için en değerli varlık insandır. Hiçbir gerekçeyle iş ortamında dil, din, ırk ve siyasi görüş ayrılığı gözetmeyiz. Evrensel insan haklarına saygılıyız. Çakır İnşaatin tüm çalışanları, niteliği sürekli arttırılan, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışma güvencesi altındadır. Çakır İnşaat kaliteli projelere imza atmaya ve bu amaç doğrultusunda kendini sürekli geliştiren, yeniliklere açık güvenilir bir firma olmaya değer verir. 

Tekirdağ'da inşaat sektöründe öncü firma olarak her türlü yapı işinde hizmetinizdeyiz.Topluma saygı ilkesi doğrultusunda gelecek nesillere temiz bir çevre sağlamanın gerekliliğinin bilinciyle, tüm çalışmalarında çevreye saygılı bir firmadır. Herkese hayırlı olsun" dedi. 


UZMAN KADRO 


Harita Mühendisi Hasan Çakır ise, " Şirketimiz 27 yıllık serüveninde kalite politikasını müşteri memnuniyeti odaklı olmak, titiz işçilikle zamanın da iş teslim etmek öncelikli sırada oluşturmaktadır. Çakır Harita, Çakır İnşaat, Çakır Emlak, Çakır Planlama aktif olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Bünyemiz altında nitelikli harita ve inşaat mühendisleri, harita teknikerleri, şehir ve bölge planlamacısıyla ticaret konusunda uzman personellerimiz çalışmaktadır. İlkemiz gereği müşterilerimize titiz bir işçilik sunmak zamanında iş teslim etmek ve iş bitiminde de aynı ilgiyi göstermek temel prensibimiz olmuştur. Harita mühendisliği hizmetleriyle iş hayatının ilk adımını atan şirketimiz inşaat başta olmak üzere, planlama ve emlak işletmeleri topluluğu oluşturmuş ve yeni değerleri piyasaya sunmak üzere yoluna devam etmektedir. Tekirdağ'da 3. şubesini açan Çakır İnşaat'ın açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Münür Karaevli ve çok sayıda davetli katıldı. 



Trakya Gazetesi 



Geri Dön