29 / 03 / 2024

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.



Çal Belediyesi'nin yapımına geçen yıl başladığı Kültür Merkezi'nde inşaat devam ediyor. İçinde amfitiyatro, konferans salonu, sinema, düğün salonu, gençlik merkezinin de yer aldığı kültür sarayında 20 işyeri yer alıyor. Çal Belediyesi’nde görevli işçiler tarafından, belediyenin öz kaynaklarıyla yapılan kültür sarayı bu yıl içinde hizmete açılacak. Kültür merkezinde bulunan 20 iş yerinin 5’i ilk açılan ihalede satıldı. Kalan 15 iş yerinin ihalesi ise, 5 ve 9 Eylül tarihlerinde belediye meclis salonunda yapılacak.


Çal Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “İlçemizin sosyo-kültürel dokusuna zenginlik katacak meydan projemizde son aşamaya gelindi. İhale ile 15 iş yeri daha satılacak. Sinema salonu, düğün salonu, gençlik merkezi ve konferans salonunun işletmesini belediyemiz yapacak. Çal’ın yeni vizyonu olacak olan kültür sarayındaki iş yerlerini işletmek ya da satın almak isteyenler ihaleyi kaçırmasın” 


Milliyet 


Geri Dön