25 / 04 / 2024

Çamdibi Paprat Konutları İzmir'de yükseliyor!

Çamdibi Paprat Konutları İzmir'de yükseliyor!

İzmir'in köklü ve eski yerleşim yerlerinden biri olan Altındağ ve Çamdibi aksında bulunan Paprat Konutları, sizlere günlük yaşamınızda, eşsiz bir konfor ve güvenli bir yaşam alanı başta olmak üzere birçok avantaj sağlıyor.



İzmir'in köklü ve eski yerleşim yerlerinden biri olan Altındağ ve Çamdibi aksında bulunan Paprat Konutları, modern mimarisi ve yüksek teknoloji kullanılarak tamamlanan temel ve bina inşaatı ile .sizlere günlük yaşamınızda, eşsiz bir konfor ve güvenli bir yaşam alanı başta olmak üzere birçok avantaj sağlıyor

Ortak yaşam alanlarında, bahçe aydınlatmaları, fotoselli bina içi aydınlatmaları, çevre düzenlemesi bulunan Paprat Konutları dairelerde de sizleri bir çok ayrıcalıkla karşılıyor.


Dış cephede ısı yalıtım ve dairelerde, ısı yalıtımlı ve çift camlı PVC doğramalar, laminant parke ve doğalgaza uygun kalorimetreli merkezi ısıtma sistemi ile entegre olarak planlanmış, daire içi odalarda radyatörler, banyolarda havlupanlar ve merkezi sıcak su sistemi bulunması, hem enerji tasarrufu yapmanızı kolaylaştırıyor hem de evinizin ve kullanma suyu sıcaklığını her zaman istediğiniz seviyede tutmanızı sağlıyor.


Asma tavan banyo, Hilton lavabo, 1.sınıf ıslak seramik zemin, 1.sınıf armatör ve 1.sınıf vitrifiye ile banyo ve mutfağınız size kaliteli bir günlük yaşam sunuyor.

Çelik kapı, MDF panel iç kapılar, özel tasarımlı mutfak dolapları, alçı sıva duvarlar, merkezi anten ve interfon sistemi ise dairenizde diğer bulunan özelliklerden birkaçı konumunda.



99 İMTİYAZLI AİLE 


26 yıllık deneyim: Mevaport İnşaat


Çamdibi Paprat Konutları’nı yapan Mevaport İnşaat Sanayi A.Ş, üç kardeşin girişimleri ile 1988 yılında ticari hayatına başladı. Firmanın ilk sektörü elektrik ve taahhüt işleri oldu. 1991 yılında gelişen konut sektörüne paralel olarak inşaat ve yapı sektörüne girdi. Kurulduğu günden bugüne kadar müşteri memnuniyetini her zaman öncelikleyen firma, müşterilerinin teveccühü ile 2001 yılında PVC doğrama ve mutfak dolabı imalatı ile inşaat sektörüne paralel iki sektörü daha bünyesine kattı. İzmir, Ankara, İstanbul ve Sivas’ta birçok konut projesine imzasını attı. Şu anda İzmir’de projelerine devam etmekte. Mevaport’un misyonu, kalite, konfor ve huzurun bir arada olduğu mekanlar üretmek, insanların yaşama hakkı gereği olan tüm gereksinimleri barındıran konutlar üreterek, gerek istihdam için gerekse huzurlu yuvalar için çalışmak.


AYRICALIKLAR


-Konusunda uzman kadro ile oluşturulmuş çağın beklentilerine uygun, kullanışlı proje

-Betonarme karkas deprem yönetmeliğine ve teknolojilerine uygun yapı tasarımı

-Temelde 2 kat su yalıtımı
-Dış cephelerde ısı yalıtımlı bims ve montolama

-Blok girişleri ve merpen basamakları renkli bej mermer ya da granit kaplama

-Doğalgaz tesisatı, peteklerin konulması
-Klimalar tesisatı altyapısı ( salon ve yatak odası) -Telefon ve görüntülü interkom alt yapısı
-Hidrofor yangın tesisatı
-MDF Mutfak ( membran veya akrilik kapak), panel kapı -Merkezi sistem karasal tv , kablolu ve uydu tv alt yapısı

-Isı Yalıtımlı PVC dış doğrama

-Merkezi kilit sistem çelik kapı

-Otoparktan itibaren 2 adet asansör

-Yaşam mekanları laminant parke , ıslak zeminlerde 1. sınıf seramik

-Kapalı ve açık otopark
-Çağdaş mimari
-Her odada yangın söndürme springleri
-Daire arası duvarlarda ses izalasyonu
-Her dairede ebeveyn banyosu
-Her dairede çift balkon
-Çatıda kendinizi güvende hissetmeniz için paratoner.



Geri Dön