25 / 04 / 2024

Çamlı Bahçe Evleri'nde 2 milyon 600 bin dolara! Hemen teslim!

Çamlı Bahçe Evleri'nde 2 milyon 600 bin dolara! Hemen teslim!

Üsküdar Kısıklı'da hayata geçirilen Çamlı Bahçe Evleri projesinde villalar 2 milyon 600 bin dolara satılıyor...



Kaynak Yapı tarafından inşa edilen ve toplam yedi villadan oluşan Çamlı Bahçe Evleri'nde son iki villa satışta. Fiyatları 2 milyon 600 bin dolar olarak belirlenen villalar 500 metrekare, taban oturumları 100 metrekare. Ayrıca 1000 metrekarelik de bahçeleri bulunuyor. Krediye uygun olan villalar natamam olarak hemen teslim ediliyor.

Yedi bin metrekarelik alana inşa edilen Çamlı Bahçe Evleri'nde yüzde 90 yeşil alan bulunuyor. İnşaat için yüzde 10'luk bölüm ayrıldı. 7 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çamlı Bahçe Evleri'nde toplam 7 villa bulunuyor. 2008 yılının Temmuz ayında inşaatına başlanan projede tüm villaların yapımı yaklaşık iki ay önce tamamlandı.

Çamlı Bahçe Evleri'nde villaların giriş katında salon, mutfak, rüzgarlık, tuvalet ve antre bulunuyor. Giriş katlar 124 metrekare olarak tasarlandı. Birinci katta ise ebeveyn yatak odası, giyinme odası, ebeveyn banyo, misafir yatak odası ve banyosu, balkon, çocuk yatak odası, antre, galeri boşluğu var, alanı 161 metrekare. Çatı katlarında teras ,yatak odası, banyo, şark salonu mevcut. Toplam alanı 53 metrekare. 120 metrekarelik bodrum katlarda ise hobi odası, tuvalet, yardımcı odası, yardımcı banyosu, çamaşır odası, teknik oda bulunuyor.

0216 328 60 28

www.camlibahceevleri.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön