19 / 04 / 2024

Çamlı Vadi Konakları Çekmeköy satılık!

Çamlı Vadi Konakları Çekmeköy satılık!

Firma: Ney Yapı

Proje: Çamlı Vadi Konakları

Çamlı Vadi Konakları Çekmeköy satılık villa fiyatları 500 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Proje Çekmeköy'de inşa ediliyor...




Ney Yapı tarafından hayata geçirilen  Çamlı Vadi Konakları  İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Çekmeköy Reşadiye bölgesinde yükseliyor.


Çamlı Vadi Konakları Çekmeköy satılık villalardan oluşan proje 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor ve 14 adet villadan meydana geliyor.


Çamlı Vadi Konakları Çekmeköy satılık!


Çamlı Vadi Konakları'nda, havuz, otopark, güvenlik, yangın söndürme sistemi, su deposu, intercom,  fitnes merkezi, spor merkezi gibi olanaklar alıcılarını bekliyor. Ayrıca içerisinde 200'den fazla 30 yıllık ağacın bulunduğu projede çok fazla peyzaj alanları ve dinlenme alanları da yer alıyor. 


Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı ancak villaların natamam olarak teslim edileceği Çamlı Vadi Konakları projesinde villaların büyüklükleri brüt olarak 400 metrekare olarak tasarlandı. 


Çamlı Vadi Konakları Çekmeköy satılık!


Çamlı Vadi Konakları Çekmeköy satılık villa projesinin inşaat çalışmalarına yaklaşık 3 ay önce başlandı ve villa teslimlerinin de Haziran 2014'te yapılması planlanıyor.


Çamlı Vadi Konakları Çekmeköy satılık villa projesinde fiyatlar 500 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler satış ofisinde bulunan alternatif ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorlar.


Çamlı Vadi Konakları iletişim!


Telefon:0 (216) 430 99 19

Web: neyyapi.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön