19 / 04 / 2024

Çamlıca 1071 konutları 2. ve 3. etap kazı çalışmaları başladı!

Çamlıca 1071 konutları 2. ve 3. etap kazı çalışmaları başladı!

Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyeri tamamlanma aşamasına gelen Çamlıca 1071 konutlarının 2 ve 3'üncü etap temel kazı çalışmaları başladı...



Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyeri tamamlanma aşamasına gelen Çamlıca 1071 konutlarının 2 ve 3'üncü etap temel kazı çalışmaları başladı.
İnşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlediği Çamlıca konutları ve Özdemirbey yol genişletme alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, "379 konut ve 24 işyeri tamamlanma aşamasına gelen Çamlıca 1071 konutlarımızın 2 ve 3'üncü etap temel kazı çalışmalarına başladık. Burada birinci etap olan 379 konut ve işyerlerimizi kasım ayında tamamlamış olacağız. Temel kazı çalışması başlanan 2 ve 3'üncü etaplar ise bir yıl içerisinde tamamlanacaktır. 4 ve 5'inci etap için son çalışmalarımızı yapıyoruz. Böylelikle Çamlıca, Sakarya ve Nuripazarbaşı Mahallelerimizi kapsayan 1071 konut komple tamamlanmış olacaktır. Buradaki konutlarımızın satışı ile ilgili vatandaşlarımızdan yoğun bir talep gelmektedir. Örnek dairelerimiz hazır imar uygulaması ile ilgili çalışmalarımız tamamlandıktan sonra konutlarımızın satışına başlayacağız. Bu konutlarımızın bir kısmını satacağız, bir kısmını ise kentsel dönüşümle evini yıktığımız vatandaşlarımız için takasta kullanacağız.
Bu bölgede ayrıca Özdemirbey Caddesi'nin genişletme çalışması devam ediyor. Altyapı kuruluşlarının çalışmalarını tamamlamasının ardından asfaltlama yaparak bir ay gibi sürede tamamen yolumuzu 6 şeritli olarak trafiğe açmış olacağız" açıklamasını yaptı.

İstanbul Gazetesi

Geri Dön