29 / 03 / 2024

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Çamlıca Konutları 2´nci etap satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları’nın 2’inci etabı satışa sunuldu.




Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları 2’inci etabın A ve B blokları satışa sunuldu. Toplamda 75 adet 2+1, 3+1 dairelerin yer aldığı Çamlıca Konutları 2’nci etapta ayrıca 12 adette işyeri de satışa çıkıyor.

2. Etap Satışta

Çamlıca Konutları’ndan 27 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00’de yapılacak ihaleye başvuran herkesin ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yaptığımız kamulaştırma ve yıkımların ardından 1.172 konuttan oluşan Çamlıca Konutlarımızı yaptık. Daha önce 1’inci, 3’üncü ve 5’inci etabının satışını yaptığımız konutların 2’nci etabını satışa çıkardık. 2 blokta 2+1 ve 3+1’den oluşan 75 daire ve 12 işyeri bulunuyor. Açık-kapalı otopark, oyun alanları ve sosyal donatıların bulunduğu Çamlıca Konutları ayrıca şehir merkezine yakınlığı ile cazibe merkezi haline geldi. Çamlıca Konutlarımızdan daire ve işyerlerinin satışı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız için satış ofisimiz haftanın 7 günü saat 19.00’a kadar hizmet vermektedir. İsteyen vatandaşlarımız örnek dairelerimizi gezebilir” şeklinde konuştu.

Çamlıca Konutları 2’nci etapta ki daire ve işyeri ihalelerinin 27 Ocak 2016 günü saat 14.00’de yapılacağı bildirildi.



Şahinbey Belediyesi




Haber Olay Gaziantep Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları'nın 2'inci etabı satışa sunuldu. 


27 Ocak 2016 tarihinde saat 14.00'de yapılacak ihaleye başvuran herkesin ev sahibi olabileceğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yaptığımız kamulaştırma ve yıkımların ardından 1.172 konuttan oluşan Çamlıca Konutlarımızı yaptık. Daha önce l'inci, 3'iincü ve 5'inci etabının satışını yaptığımız konutların 2'ııci etabını satışa çıkardık. 2 blokta 2+1 ve 3+1'den oluşan 75 daire ve 12 işyeri bulunuyor. Açık-kapalı otopark, oyun alanları ve sosyal donatıların bulunduğu Çamlıca Konutları ayrıca şehir merkezine yakınlığı ile cazibe merkezi haline geldi. 



Olay Gaziantep


Geri Dön