29 / 03 / 2024

Çamlıca Konutları Aralık ayında satışa sunulacak!

Çamlıca Konutları Aralık ayında satışa sunulacak!

Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyerinin tamamlanma aşamasına gelindi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutlar Aralık ayında satışa çıkacak dedi...




Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanında yapılan yıkımların ardından inşasına başlanan 379 konut ve 24 işyerinin tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların Aralık ayı içerisinde satışa sunulacağını söyledi.


Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm alanında yapılan Çamlıca konutlarında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu,"Kentsel dönüşüm kapsamında Nuripazarbaşı Çamlıca ve Sakarya mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projemizin konut alanı olan Çamlıca 1071 konutlarının geçen yıl başladığımız 379 konut ve 24 işyerimiz tamamlanmak üzere. Bu konutlarımızın inşallah aralık ayı içerisinde satışlarını gerçekleştireceğiz. Şuanda 2 ve 3. Etapta çalışmalarımız devam ediyor. Burada da 363 konut 20 tane de iş yeri yapıyoruz.  Yine 4. Etabın ihalesini gerçekleştirdik şimdi orası da hemen başlayacak. Böylelikle Çamlıca cami ve müftülüğün oradan başlayarak çamlığa kadar olan alanın tamamında konutlarımızın inşaatını tamamlamış olacağız. Böylelikle Özdemirbey Caddemiz hem 6 şeritli yol olacak. Burada ki inşaat süremiz inşallah önümüzde ki yıl içerisinde yani 2014 yılı içerisinde tamamlanacak. Burada yapmış olduğumuz konutları hem kentsel dönüşümde bundan sonra evini yıkacağımız vatandaşlarımıza takas yapacağız hem de konut ihtiyacı olan bizden konut almak isteyen vatandaşlarımıza satmak suretiyle vatandaşlarımızı konut sahibi yapacağız. Bizim burada ki amacımız çarpık yapılaşmış alanların düzeltilmesini sağlamak hem de vatandaşlarımızın hem depreme dayanıklı, etrafında yeşil alanlarıyla sosyal donatı alanları olan modern alanlarda yaşamını sağlamak. Çamlıca 1071 konutlarımız Şahinbey'imize ve Gaziantep'imize hayırlı olsun."dedi.   



Gaziantep Şahinbey Belediyesi 


Geri Dön