26 / 04 / 2024

Çamlıca Mesa projesinde fiyatlar güncellendi! 1 milyon 600 bin dolara!

Çamlıca Mesa projesinde fiyatlar güncellendi! 1 milyon 600 bin dolara!

Firma: Mesa Mesken Sanayii A.Ş.

Proje: Mesa Çamlıca

Mesa Çamlıca Konutları kapsamında yer alan dairelerin yenilenen fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede fiyata artı KDV eklenerek hesaplanıyor ve vadelendirme yapılıyor



Mesa Çamlıca projesi, Mesa Mesken Sanayi tarafından hayata geçiriliyor. Mesa Çamlıca Evleri, Çamlıca'da Anadolu Yakası içinde inşa ediliyor. 


Mesa Çamlıca Konutları kapsamında toplam arsa alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Toplamda 115 konutun yer aldığı Çamlıca Mesa Evleri kapsamında villa sayısı ise 5. 


Çamlıca Mesa satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 250 metrekareden başlıyor ve 950 metrekareye kadar yükseliyor. 


Çamlıca Mesa projesinde fiyatlar güncellendi! 1 milyon 600 bin dolara!


Çamlıca Mesa satış fiyatları güncellendi. Yeni fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve de 2 milyon 260 bin dolara kadar yükseliyor. Fiyatlara artı KDV ekleniyor. 


Çamlıca Mesa ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Peşin ödeme de yapılan projede ayrıca firma bünyesinde faizli vadelendirme seçenekleri de sunuluyor. 


Çamlıca Mesa Evleri kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness salonu, oyun alanları, sauna, buhar odası, spor alanları ve kapalı otopark bulunuyor. Çamlıca Mesa teslim tarihi ise 2014 senesinin Temmuz ayı olarak belirlendi. 


Çamlıca Mesa iletişim

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com


projeye sor



Geri Dön