18 / 04 / 2024

Çamlık 18 Çekmeköy merkezi konumuyla fark yaratıyor!

Çamlık 18 Çekmeköy merkezi konumuyla fark yaratıyor!

Çamlık 18 Çekmeköy Projesi modern bir mimari ve minimalist bir yaklaşımla İstanbul’un hızla değer kazanan gözde semtlerinden Çekmeköy’de hayata geçirildi.



MİKA İnşaat, Amerika’nın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams ile işbirliğine imza attı. Yaşamınızı kolaylaştıracak nitelikli Çamlık 18 Çekmeköy Projesinin satış ve pazarlamasını Amerika’nın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams üstlendi. Önümüzdeki süreçte projenin gayrimenkul satış işlemlerini KWÇekmeköy Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

 

 

2005 yılından bu yana kent merkezindeki butik projeler konusunda uzman MİKA, merkezi konumu ve Dna Mimarlık’tan Tümay Türkmen’in başarılı mimari projesiyle hayata geçirilen Çamlık 18 Çekmeköy Projesine start verdi.  2+1 ve 2+1 dubleks olmak üzere toplamda 18 daire ve 3 dükkandan oluşan projenin tüm gayrimenkul satış işlemlerini ise profesyonel ekibiyle KW Çekmeköy Bölge Müdürlüğü üstlenecek.

 

İstanbul’un değerlenen yüzü; Çekmeköy

Bölgedeki 2b arazilerine tapu verilmeye başlanması ve bu arazilerin kısa sürede imara açılacak olmasının Çekmeköy’e değer kattığını belirten Keller Williams Çekmeköy Yönetici Ortağı Gökhan Bars; “2015 yılının sonunda bu bölgede Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe Metrosu aktif hale gelecek. Böylelikle bu bölge yatırımcılar için çok daha cazip hale gelecek. Birçok geliştiricinin Çekmeköy ile ilgilendiğini biliyoruz. Arz oldukça yüksek, bu arzı karşılayacak talep de var.” dedi.

 

Neden Çamlık 18 Çekmeköy Projesi?

Çekmeköy’ün en yeni butik projesinin Çekmeköy’e değer katacağını belirten Gökhan Bars; “Projenin geleceği çok parlak, proje Anadolu yakasının oksijen merkezi olan Çekmeköy’de yer almasının yanı sıra yıl sonunda açılacak metro istasyonuna 3.5 dakika yürüme mesafesinde. Genellikle bu tarzdaki butik inşaatlar kalfalar tarafından yönetilir ve proje ekibi olmaz. Çamlık 18 Çekmeköy Projesi ise 7 gün 24 saat inşaat mühendisleri tarafından yönetilen ve tasarımları mimari ofis tarafından yapılan bir proje. Bu özelliğiyle bile fark yaratan bir değere sahip olduğunu söyleyebiliriz.” dedi.

                                                                               

Tüm dairelere kurulan alarm sistemi ve görüntülü diafon sistemleriyle Çamlık 18 Çekmeköy Projesi’nde kendinizi çok daha güvende hissedeceksiniz. Tüm detaylar düşünülerek özel konumlandırılmış proje, ulaşım imkanlarıyla daire sahiplerine avantaj sağlayacak. Metro istasyonuna 3,5 dakika uzaklıkta konumlanan Çamlık 18 Çekmeköy Projesi Şile otoyolu üzerindeki otobüs ve minibüs duraklarına ise sadece yürüme mesafesinde.


Geri Dön