25 / 04 / 2024

Çan Belediyesi Termal Otel 4.5 milyon TL'ye kiralanıyor!

Çan Belediyesi Termal Otel 4.5 milyon TL'ye kiralanıyor!

Çanakkale İli Çan Belediye Başkanlığı, Çan Belediyesi Termal Otel & SPA işyerini 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. Termal otel ve spa salonunun toplam kira bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.



TERMAL OTEL & SPA İŞYERİ 3 YIL SÜRE İLE KİRAYA VERİLECEKTİR


Çanakkale İli Çan Belediye Başkanlığından:


İhale Konusu Yerin Adı: Çan Belediyesi Termal Otel&SPA İşyeri

İşin Niteliği: Termal Otel & SPA İşyerinin Kiralanması

Muhammen Bedeli- Bütçesi: 4.500.000,00 TL Belediye Bütçesi

İhale Süresi: 3 YIL

Geçici Teminat %3: 135.000,00 TL

İhale Usulü: 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. Maddesi uyarınca "KAPALI TEKLİF USULÜ-ARTTIRIM"

Şartname Bedeli:  50,00 TL

İhale Tarihi ve Saati: 09.06.2015 Saat 15.00 Belediye Encümeni Huzurunda

 

İHALEYE KATILMA ŞARTLARI

Çanakkale/Çan, Çan Belediye Başkanlığının 05.05.2015 tarih ve 2015/99 Sayılı Encümen Kararı gereği Çan Belediyesi Termal Otel & SPA İşyerinin 3 yıl süre ile kiralanması işinin; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a Maddesi uyarınca "KAPALI TEKLÎF USULÜ, ARTTIRIM" ile ihale edilecektir.

İhale için teklifler yukarıda belirtilen ihale tarih ve saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim edilecektir.

İhale Şartnamesi ve ekleri Çan Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü- Çan/ ÇANAKKALE adresinde görülebilir ve 50 TL ücret karşılığı satın alınabilir. İhale doküman bedeli Çan Belediye Başkanlığı Veznesi veya T.C. Ziraat Bankası Çan Şubesi İBAN NO: TR**********************30 nolu hesabına yatırılacaktır. İhale 09/06/2015 Salı günü saat;15:00 de yapılacaktır. İhale Çan Belediye Başkanlığı Encümen toplantı salonunda yapılacaktır. İhaleye katılabilmek için ihale komisyonunca istenen belgeler:

1 - İsteklinin gerçek kişi olması halinde T.C. vatandaşı olmak (Noter tasdikli nüfus cüzdanı sureti ile belgelenecek), tüzel kişi olması halinde ise T.C. kanunlarına göre Türkiye'de kurulmuş tüzel kişiliğe haiz olmak.

2 - Kanuni ikametgâh sahibi olmak.

3 - Türkiye'de tebligat için adres göstermek.

4 - Mali durum bildirimi ve belgelerini vermek (Bankadan alınan belgelerin, işin adına alınmış, teklif edilen bedel kadar kullanılmamış nakit veya banka teminatı ve Genel Müdürlük teyidinin alınmış olması şarttır.)

5 - Ticaret ve sanayi odasına kayıtlı olduğuna dair belge vermek

a) Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre, ticaret ve sanayi odası veya esnaf sanatkâr siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge getirmek.

b) Tüzel kişi olması halinde; ticaret ve sanayi odasından ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile Ticaret Sicil Gazetesinin suretini getirmek.

c) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b)'deki esaslara göre temin edecekleri belgeyi, istekli şirket ise: Şirket ortaklarının hisse durumlarını ve görevlerini belirten kanıtlayıcı belgelerden (Ticaret Sicil Gazetesi, Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış belge, Şirket Ana Sözleşmesi) herhangi birini vermek.

d) İhaleye katılmak isteyen anonim şirketler için Türk Ticaret Kanunu'nun 271. Maddesi, limitet şirketler için 503. Maddesi aranır.

6 - İmza sirküleri vermek:

a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri vermek.

b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliği temsilen ihaleye katılan yetkilinin noter tasdikli imza sirkülerini vermek.

c) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri getirmek.

7 - İhale tarihinden en fazla bir ay önceki tarih esas alınarak Adli sicilden veya nüfusa kayıtlı olduğu yerdeki Cumhuriyet Savcılığından sabıka (trafik ve benzeri türde yüz kızartıcı olmayan hafif suçlar hariç) kaydı olmadığına dair belge getirmek.

8 - İstekliler adına vekâleten ihaleye iştirak ediliyorsa; istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerini vermek.

9 - İsteklilerin ortak girişimi olması halinde bu şartnameye ekli örneğe uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir). Ayrıca grubun bütün ortakları İDARE ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalarlar.

10 - Vergi dairesinden vergi mükellefi olduğuna dair belge getirmek.

11 - İhale ilan tarihinden sonra bağlı olduğu vergi dairesine borcunun bulunmadığına dair belgenin aslı veya noter tasdikli örneğini vermek.

12 - İhale ilan tarihinden sonra SSK Kurumuna borcunun bulunmadığına dair belgenin aslı veya noter tasdikli örneğini vermek.

13 - İhaleye ait şartname ve eklerini satın almak (dekont veya makbuz ile belgelendirilecektir).

14 - İdare adına alınmış (muhammen bedelin %3'ü 135.000,00 TL tutarında) geçici teminata ait alındı makbuzu veya en az 90 gün süreli banka teminat mektubu.

15 - Şekli ve içeriği bu şartnamede belirtilen teklif mektubu, (teklif mektubu iç zarf içine konularak kapatılacaktır.).

16 - İhale ilanında belirtilmeyen hususlarda şartnamedeki hükümler geçerlidir.

17 - İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte tamamen serbesttir.

İHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR:

1 - 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun değişik 6. maddesinde yazılı kişiler,

2 - "İhaleye katılma şartları" bölümünde bahsedilen evrakları süresi içerisinde teslim etmeyenler, eksik teslim edenler (Bunların evraklarının tümü ve iç zarfı açılmaksızın kendilerine iade edilir ve ihale odasından çıkarılırlar),

3 - Geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaları yasaklanmış olanlar, doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar (Yasaklı olmasına rağmen yasaklı kişinin ihaleye girmesi ve üzerine ihale yapılmış olması halinde ihale bozularak geçici teminatı gelir kaydedilir. Sözleşme yapılmışsa sözleşmesi iptal edilerek yatırmış olduğu teminat nakde çevrilip gelir kaydedilir.)

4 - İhaleye 06.10.1981 tarih ve 17480 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 2531 sayılı "Kamu Görevlerinden Ayrılanların Yapamayacakları İşler Hakkında Kanun" kapsamına giren şahıslar katılamazlar.

5 - İsteklinin;

a) Gerçek kişi olması halinde kendisi veya kendisinin 1. Dereceye kadar yakın akrabalarının, kendileri ya da % 10'dan fazla hisseye sahip oldukları ortaklıkları,

b) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişilik ve %10'dan fazla hisseye sahip olduğu ortaklıklarının idare ile yargıya intikal etmiş ihtilaflarının bulunması halinde ihaleye katılamazlar.

Yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte ihale şartnamesinin ekindeki örneğine uygun hazırlayacakları tekliflerini içeren iç zarfın da yer aldığı dış zarflarını kapatacak açma yeri imzalanacak veya kaşelenecektir. Ön yüzüne "Çan Belediye Başkanlığı, Belediye Encümeni İhale Komisyonu Başkanlığına" yazılacaktır. Yine aynı zarfın üzerine isteklinin tebligat adresi ve ticari unvanı yazılı olacaktır.

Zarf; 09/06/2015 Salı günü Saat: 15:00’te girilecek ihalenin saatine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Çan Belediye Başkanlığı, Belediye Encümeni Toplantı Salonu İdare Binasında İhale Komisyon Başkanlığına dilekçe ile teslim edilecektir.

İlan olunur.



Geri Dön