26 / 04 / 2024

Çanakkale Belediyesi tarafından ücretsiz internet erişimi başlatıldı!

Çanakkale Belediyesi tarafından ücretsiz internet erişimi başlatıldı!

Çanakkale Belediyesi, gelişen teknolojiye hızlı ulaşılmasını sağlanmak amacıyla Özgürlük Parkı'nda ücretsiz internet erişimi sağlamaya başladı. Belediyeden "Özgürlük Parkı'nın tamamında kablosuz internet erişimi başlamıştır" açıklaması yapıldı...




Çanakkale Belediyesi tarafından ücretsiz internet erişimi başlatıldı.


Çanakkale Belediyesi, gelişen teknolojiye hızlı ulaşılmasını sağlanmak amacıyla Özgürlük Parkı'nda ücretsiz internet erişimi sağlamaya başladı. Belediye’den yapılan açıklamada, “Özgürlük Parkı'nın tamamında kablosuz internet erişimi başlamıştır. Vatandaşlarımız laptop, tablet bilgisayar ya da akıllı cep telefonları ile birlikte bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilirler. “Çanakkale Belediyesi” isimli kablosuz ağa bağlanmak için ise yapılması gereken ilk açılan karşılama ekranında cep telefonu numarası ve T.C. Kimlik Numarası doğrulamasıyla birlikte cep telefonlarına gelecek olan SMS'teki kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girerek ücretsiz internetten faydalana bilirler. Ücretsiz ve kablosuz internet erişimini kentin pek çok noktasında yaygınlaştırılacaktır” denildi.


Öte yandan, Çanakkale Belediyesi, tarafından Barbaros Mahallesi'nde yeni bir çocuk parkı yapılıyor. Barbaros Mahallesi Gülbahar Sokak'ta bulunan park alanına, vatandaşların spor yapabilmeleri için fitness aletleri, çocukların güvenle ve keyifle oyun oynayabilmeleri için çocuk oyun ekipmanları yerleştirildi. Peyzaj düzenlemeleri devam eden park alanı, kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.



Kırıkhan Olay


Geri Dön