29 / 03 / 2024

Çanakkale Cura Hotel hizmete girdi!

Çanakkale Cura Hotel hizmete girdi!

Çanakkale il merkezinde Troya Caddesinde Anadolu Hastanesi’nin yan tarafında yapılan ve yaklaşık 6 milyon TL’yi malolan “Cura Hotel” hizmete girdi.




Çanakkale il merkezinde Troya Caddesinde Anadolu Hastanesi’nin yan tarafında yapılan ve yaklaşık 6 milyon TL’yi malolan “Cura Hotel” hizmete girdi.


Çanakkaleli Cura ailesinden Nilgün Gökser ve Nil Mercan isimli 2 kardeşin çabaları ile yapılan 5 katlı, 38 odalı ve 76 yatak kapasiteli otel yaklaşık 6 milyon TL’ye maloldu.


Cura ailesinden Nilgün Gökser ve Nil Mercan Çanakkale turizmine yeni bir soluk getirecek otel projesinin yıllardır akıllarında olduğunu belirterek; “Babamız Hüseyin Cura’nın en büyük arzusu bir otel yapıp bunu işletmekti. Ancak işlerinin yoğunluğu sebebiyle bunu kendisi yapamadı. İnşaatın yapıldığı bu yer bize aitti. Bizler de iki kardeş olarak babamızın arzusunu bu oteli yaparak yerine getirdik. Bu yerin parasını da buna dahil edersek bu yatırım yaklaşık 6 milyon TL’lik bir yatırım oldu” dediler.


OTELİN İÇ DİZAYNI DİKKAT ÇEKİYOR


Otelin tüm iç dizaynında tanınmış iç mimar Barış Hacıbaşıoğlu'nun tasarımlarına yer verdiklerini de belirten Nilgün Gökser ve Nil Mercan kardeşler, “Burada en küçük detaylar bile düşünüldü. Otel içindeki görüntü gerçekten çok güzel. Giriş kısmından odalara kadar güzel bir iç mimarlık örneği ile yapılan otelimiz Kurban Bayramı’nın birinci gününden itibaren hizmete girdi. Otelimizde 7 kişi çalışıyor. Müdürlüğümüzü de Çanakkale’de daha önce birçok turistik otelde görev yapan Erdinç Urel yürütüyor. Çanakkale’ye böyle bir tesis kazandırdığımız için çok mutluyuz” dedi.


OTELDE HİZMET KALİTESİ EN ÜST DÜZEYDE OLACAK


İşletmede hizmet kalitesinin en üst düzeyde olacağını da belirten Nilgün Gökser ve Nil Mercan otelde yatağından kaşığına kadar bütün ürünlerin 5 yıldızlı otellerdeki gibi en iyi kalitede olduğunu da ifade ederek, “Bu konuda masraftan hiç kaçınmadık. Çanakkale’de “Exclusive” hizmet sunarak özel bir otel olacağız” şeklinde konuştular. Öte yandan otelin resmi açılışının ise önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor.


Objektif Gazetesi




Geri Dön