26 / 04 / 2024

Çanakkale Hedef İnşaat'tan mühür açıklaması!

Çanakkale Hedef İnşaat'tan mühür açıklaması!

Çanakkale'de birçok projeye imza atan Hedef İnşaat sahibi Mahmut Yılmaz'ın Gelibolu'da erozyonu önlemek için yaptığı taş duvar ve tuğla merdiven mühürlendi. Mahmut Yılmaz konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.



Gelibolu'ya 4 yılda 400'e yakın daire yapan ve 400'e yakın aileyi ev sahibi yapan Hedef İnşaat sahibi Mahmut Yılmaz ile, Belediye başkanı Özacar bir türlü anlaşamadılar. Başkan Özacar, her ne hikmetse inşaat yapan müteahhitlerle bir türlü anlaşamıyor. Ahmet Öztürk ile başlayan ve hala süren kavganın ardından 4 yıl önce inşaat yapmaya başlayan Mahmut Yılmaz ile başlayan sürtüşmeleri, Mahmut Yılmaz'ın inşaatlarına çıkardığı zorluklarının ardından 100 yıllık CHP'li ailenin mimar oğlu Barış Engin ile başlayan zorluklar, birkaç yerde kat irtifası isteyen değişik isimlere "Mümkünatı yok!" derken bir iki yıl geçmeden aynı yerlere verilen kat irtifaları ile süren serüvenlerle çalkalanıyor Gelibolu. Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin arkasında son bir inşaat yapan ve sahildeki birçok kötü görüntüye rağmen çok güzel bir binayı bitiren Mahmut Yılmaz'a şimdide sahil yoluna doğru inen bayırı temizlediği, her yağmurda yola ve denize akan toprakları önlemek için buraya diktiği çimenlerle, yine erozyonu önlemek için yaptığı taş duvar ve tuğla merpen anında mühürlendi. 


İnşaatı yapan Hedef İnşaat sahibi Mahmut Yılmaz bakın ne diyor? 


"Hedef; Hedef İnşaat olunca, mührü şak diye vurmak kolay. Anında görüntüyü görüyorsunuz. Tüm Gelibolululardan istirham ediyorum. Sahil yolunda yukarıya doğru baksınlar. Üzerine bina mı yaptık. Pisliği temizledik çim ektik, ağaç ektik. Görüntü kirliliğini kaldırdık. Ama, amaç bağcıyı dövmek olunca böyle oluyor. Şimdi tüm yaptığım bu güzellikleri yıkıp kaldırıyorum. Gelibolu'yu yöneten Başkan'a bu layıkmış" elemek istiyor. 


Büyük Zafer Gazetesi


Geri Dön