18 / 04 / 2024

Çanakkale Konut Günleri ne zaman?

Çanakkale Konut Günleri ne zaman?

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa giriyor..



Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa girerken, katılan firmalar Konut Günleri’ne özel indirimler yapacak.

Çanakkale Müteahhitler Birliği’nin öncülüğünde bir araya gelen Çanakkale’nin önde gelen inşaat firmaları, 13-19 Mayıs tarihlerinde Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. Konut alanında Çanakkale’de bir ilk olacak. Konut Günleri kapsamında bir hafta boyunca prestij projelerini halkın beğenisine sunacak olan firmalar, özel indirimlerde bulunacak. İskele Meydanı’nda 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda bin metrekarelik alanda yer alacak olan Çanakkale Konut Günleri, her gün sabah 10.00’dan 23.00’a kadar vatandaşların ziyaret edebileceği, konserlerin ve çocuklar için tiyatroların düzenleneceği bir çekim merkezi olacak. Konuyla ilgili Çanakkale Konut Günleri yetkililerinin ilerleyen günlerde ayrıntılı açıklamalarda bulunacağı öğrenildi.


Hürriyet


Geri Dön