18 / 04 / 2024

Çanakkale Lapseki'ye eğitim merkezi geliyor!

Çanakkale Lapseki'ye eğitim merkezi geliyor!

Çanakkale Lapseki Belediyesi bölgede İmam Hatip Lisesi ve yurt binası inşa edecek. Proje için 22 Mayıs 2017 günü ihaleye çıkılacak.



Çanakkale Lapseki'de inşa edilmesi planlanan İmam Hatip Lisesi ve yurt binasının ihalesi yapılacak. İçinde spor salonunda yer alacağı projenin ihale tarihi 22 Mayıs 2017 günü olarak belirlendi.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan konu ile ilgili, "Lapseki ilçemize yakışır bir eğitim kompleksinin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Proje sayesinde öğrenciler eğitim imkanlarının yanı sıra hem yurt hemde spor salonu imkanına sahip olacaklar. İmam Hatip Lisesi 16 derslikli, içerisinde 3 laboratuar, uygulama odaları, kütüphane olacak şeklinde planlandı. Toplam inşaat alanı 6.236,08 metrekare. Yurt binamız erkek ve kız öğrencilerimizin odaları ayrı olacak şekilde toplam 28 tane yatak odasına sahip olacak. Aynı zamanda bina içerisinde öğrencilerimizin genel ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yemekhane, kat ofisleri, hemşire ve doktor odaları olacak. Proje tamamlanmasıyla beraber öğrencilerimiz rahat bir eğitim alma imkanına sahip olacaklar. Şimdiden lisemizin ilçemize ve Çanakkalemize hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu. 



Burası Çanakkale



Geri Dön