29 / 03 / 2024

Çanakkale Seramik Energy serisini tanıttı!

Çanakkale Seramik Energy serisini tanıttı!

Çanakkale Seramik Energy serisini tanıttı. Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik’in Energy Serisi, güçlü renkleri ve geometrik dizaynı ile mekanlara hareket katmaya hazırlanıyor...



Türkiye’de seramik karo pazarının lideri konumda bulunan Çanakkale Seramik, yenilediği gelişmiş üretim teknolojisi sayesinde zengin ürün seçenekleri yaratmaya devam ediyor. Son yıllarda tüketici tercihlerinde açık ara bir numaraya yerleşen Çanakkale Seramik banyolarına bir yeni boyut da yeni Energy Serisi ile geliyor. Banyo dekorasyonunda çarpıcı bir görsellik kazandırmayı hedefleyen seri, geometrisi ve renkleriyle, günümüzün estetik yorumu ve dinamizmini bu alana da başarıyla uygulamış durumda. Yapılan tüketici beğeni testlerinden de en yüksek puanları alarak geçen seri, banyo ambiyanslarında yakın gelecekte trend oluşturabilecek bir beğeni seviyesinde iddialı.


Şimdi Energy ile yenilenme ve tazelenme zamanı


Energy Serisi, birbirleriyle uyumlandırıp, kendinize göre şekillendirebileceğiniz krem, kahve, mürdüm, beyaz, siyah renkleri ve ışıltılı dekorlarıyla kullanıcılara her kombinasyonda bambaşka bir atmosfer sunuyor. Serinin gösterişli dekor alternatifleri birbirinden farklı mekanlar yaratılmasına olanak sağlıyor. 


Energy Serisi, 20x50 cm duvar karosu ebadıyla, hem küçük hem daha büyük banyolar için uygun çözümler sunuyor. 


Geri Dön